Crestem impreuna cu tine

Share This Post

Intr-una din saptamanile anterioare lansam seria de evenimente tech sub egida #madeincotroceni cu intentia de a construi o comunitate in jurul tehnologiei. A venit momentul sa impartasim cu tine un alt capitol din planul nostru pentru 2020, capitol bazat pe unul dintre pilonii existentei KodingTech: existam pentru a ne rasfata clientii.

Mai concret, intentionam sa ne apropiem de tine din ce in ce mai mult, astfel incat sa crestem impreuna. Pas cu pas, initiativa cu initiativa, ne centram filosofia existentei pe clienti, in mod iterativ, de la o zi la alta, de la o luna la alta. Si vom respecta aceasta intentie in fiecare proiect pe care il vom conduce sau in fiecare interactiune pe care o vom avea, fie ca vorbim despre servicii, consultanta sau construirea de solutii software.

Astazi detaliem o parte din planurile pe care le avem la nivelul echipei Operations
(Suport – intr-o acceptiune a industriei IT).

Una dintre conditiile principale de a ne apropia de tine este sa regandim modul in care invatam despre nevoile, preferintele si cerintele tale. Cu alte cuvinte vrem sa elevam modul in care tinem istoricul tichetelor tale in relatia cu KodingTech, astfel incat sa putem trage invatamintele sus-mentionate, sa gestionam mai bine activitatile si livrabilele, sa analizam si sa ne imbunatatim timpii de raspuns si rezolutie.

O buna parte din succesul dezideratului sus-mentionat este reprezentata de platforma pe care o folosim: am inceput migrarea echipei Operations in aceeasi platforma in care lucreaza si echipa de vanzari, astfel incat sa reducem redundantele si eforturile de integrare. Practic, vrem sa ajungem in situatia in care vom avea toate informatiile la un singur click distanta, in portal. Odata ce vom ajunge acolo, si vom avea istoricul tau atat din perspectiva comenzilor/achizitiilor cat si din perspectiva operatiunilor, speram sa avem suficiente informatii pentru a dezvolta paleta de servicii pe care le oferim cu o combinatie de pachete reactiv-proactiv. De asemenea, vrem sa iti punem la dispozitie mai multe optiuni de comunicare pentru a-ti fi mai usoara deschiderea unui tichet sau continuarea unei conversatii deja deschise. Iti vom putea da mai multe detalii in saptamanile urmatoare.

Pentru a reusi in acest demers, avem nevoie de tine: te rugam, ca pentru orice fel de asistenta necesara de la echipa Operations, sa deschizi ticket fie pe adresa de email help_at_kodingtech.com, fie direct in portal, aici: https://help.kodingtech.com/. Telefonul, desi in aparenta mai rapid, ne va intarzia.

Un alt aspect la care ne uitam este dimensionarea echipei: ne-am lovit, in cateva randuri, de blocaje in livrare datorate supra-alocarii. Motiv pentru care, am deschis cateva roluri si suntem in cautari active pentru a elimina (sau macar reduce) astfel de situatii pe viitor. Odata echipa crescuta, ne putem pune problema unor actiuni concrete atat in zona de help-desk, cat si service-desk. Vom reveni.

Ah, sa nu uitam de comunicare. In mod intentional, vom folosi toate metodele de comunicare pentru a afla de la tine cum putem fi mai buni. Fie ca vorbim despre un survey la final de tichet (il lansam in cateva saptamani), fie ca bem o cafea la unul dintre evenimentele KodingTech, fie ca discutam despre un produs nou, despre un upgrade sau o achizitie noua, suntem avizi sa primim informatii care sa ne ajute sa crestem. Impreuna.

Nu in ultimul rand, sedintele interne vor fi guvernate de ”regula scaunului gol” – pastram un scaun al clientului in sala, astfel incat sa avem
oportunitatea de a ne pune intrebarea: Ce ar zice clientul nostru despre acest subiect?

Pe masura ce planurile noastre devin realitate, te vom mai ”stresa” (speram intr-un mod pozitiv) cu astfel de noutati. Planul il avem, acum suntem in modul executie. Fara sa credem ca va fi o calatorie fara obstacole, suntem increzatori ca vom reusi sa le trecem si sa crestem. Suntem aproape. 

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea