Securitate IT pentru compania ta

Atacurile cibernetice sunt un risc real. KodingTech are experienta necesara pentru a-ti livra solutiile IT care iti tin business-ul in siguranta.

Mix de experienta si resurse IT

TU AI PROVOCARI – NOI ITI OFERIM SOLUTII SPECIFICE

 

Aparitia si dezvoltarea rapida a internetului a schimbat radical modelul de functionare a infrastructurii digitale si securitatii IT a companiilor. Livram solutii complexe pentru aproape fiecare verticala/orizontala de business. Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie exte zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie.

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Pas cu pas de la provocare la solutie

De ce ai nevoie de securitate IT de la KodingTech pentru business-ul tau?

Te adaptezi din mers

Da, sunt multe schimbari in tehnologie. Da, varietatea si puterea vectorilor de atac a crescut exponential in ultima vreme. Abordarea KodingTech este care reduce riscurile. Utilizam solutii potrivite fiecarei nevoi specifice. Nu este nevoie sa reinventam roata de fiecare data. Favorizam un proces de digitalizare fluent si sigur.

Elimini vulnerabilitatile

Securitatea IT este o componenta obligatorie pentru orice business. Indiferent de dimensiune, indiferent de performanta. Ne concetram pe diminuarea vulnerabilitatilor. Atat a celor generate de tehnologie, dar mai ales pe cele generate de catre factorul uman (92% dintre atacurile reusite au la baza o eroare umana).

Recuperare facila a datelor

Pierderea datelor in cazul unui eveniment neprevazut este un scenariu la care orice tip de companie poate fi expusa si care poate aduce pierderi serioase. Noi ne asiguram ca, indiferent de natura situatiei, datele tale pot fi recuperate si accesate in siguranta, fara a-ti afecta fluxul de procese.

Ramai flexibil si productiv

Implementam solutii de securitate IT personalizate care sa-ti permita conectivitate online, colaborare in timp real intre persoane ce se afla in locatii diferite, integrarea unei culturi BYOD, pastrarea nivelului de performanta al aplicatiilor. Pe scurt: crearea de atuuri competitionale.

Crestem eficienta business-ului

Mai putine resurse interne implicate, eliminarea riscurilor si erorilor inseamna, in primul rand, mai mult timp disponibil pentru a-ti dezvolta afacerea. Vei putea sa angajezi personal pentru activitati specifice domeniului tau si sa directionezi investitiile catre obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concepute pentru securitate IT, te ajutam sa te mentii constant pe piata si iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele industriei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii nostri