Importanta serviciilor IT externalizate

Share This Post

Activitatea de la birou a devenit tot mai dependenta de buna funcționare a componentelor IT. Fie ca vorbim de soluții standard precum laptop-uri sau stații de lucru sau de arhitecturi complexe, inteligenta artificiala sau soluții in cloud, este esențial ca toate aceste produse si servicii sa funcționeze in parametrii optimi.

Adevărul este ca indiferent de domeniul de activitate suntem tot mai dependenți de IT.

Majoritatea companiilor care au succes își integrează serviciile sau produsele într-o soluție tehnologica bine pusa la punct.

Nu mai este suficient sa ai o flota de mașini cu care sa livrezi bunuri. Este mult mai importat sa ai o soluție tehnica care sa iți permită sa ajungi ușor la clienții tai, sa poți estima costurile, sa calculezi cele mai rapide rute de livrare a coletelor, iar departamentele din cadrul companiei trebuie sa lucreze cu instrumente moderne într-un mediu sigur si rapid.

Toate aceste sarcini de planificare, configurare si suport cad pe umerii departamentului IT.

Gândește-te la biroul tău ca la o mașină bine unsă. Toate componentele lucrează împreună pentru a te duce la destinație. Dar ce se întâmplă când motorul e zgomotos și consumă prea mult? Uneori, soluția nu e să schimbi toată mașina, ci să duci motorul la un mecanic priceput. Din experienta noastră, nu am găsit încă o companie care sa nu poată fi salvata, dar am găsit cu siguranță zeci de clienți care au avut nevoie de ajutorul nostru pentru a optimiza procesele si pentru a face cele mai bune alegeri.

La acest lucru se refera externalizarea serviciilor IT. E ca și cum ai apela la o echipă specializată care să se ocupe de “motorul” din spatele afacerii tale – serverele, rețelele, suportul și toată infrastructura digitală.

Bun, dar care sunt concret beneficiile?

DISPONIBILITATE
Atunci când iți externalizezi serviciile de IT, beneficiezi de suport pe tot parcursul zilei, tot anul. Atunci cand ai un angajat în departamentul IT, acesta își ia pauze de masa, de țigară, concediu de odihna sau concediu medical. Serviciile de IT externalizat de le KodingTech iti pun la dispoziție o echipa care este mereu gata să iți preia solicitările. Cat de rapid? Răspundem, în medie, în 4 minute de la primirea solicitării!

COSTURI
Tradițional, vei plați, in total, peste 1700 euro/luna pentru o persoana mid-level din cadrul departamentului tău IT. Aici, luam în calcul salariul, taxele, laptop-ul, telefon-ul, costurile de recrutare si acomodare. In funcție de numărul de angajați, costul lunar al serviciilor de suport IT externalizat KodingTech incep de la 225 euro pe luna.

EFICIENTA IN EXECUTIE​
KodingTech are un portofoliu de peste 200 de clienți care au încredere in capacitatea noastră de a oferi servicii de suport IT. Astfel, problemele pe care un angajat din departamentul tău IT nu le-a mai întâlnit niciodată, noi am reușit sa le transformam in proceduri pe care le vom folosi pentru ca afacerea ta sa nu înregistreze timpi morți, iar tu sa te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine si pentru creșterea pe care ți-o dorești.

VITEZA
In funcție de natura problemei, ai crede ca o persoana din departamentul intern va reacționa mai rapid. Realitatea face ca aceasta arie este extrem de vasta. KodingTech se bazează pe o echipa numeroasa, puternica și specializata pe toate ariile tehnologice. Astfel, timpul de răspuns care tradițional este îngreunat de procesul de ‘research’ devine timp dedicat soluționării efective a problemei.

 

Externalizarea IT nu este un miracol, ci o unealtă puternică. Evaluează-ți nevoile și caută partenerul potrivit. Cu echipa corectă la volanul tehnologiei tale, te poți concentra pe condusul afacerii tale spre succes.

More To Explore

KodingTech

Importanta serviciilor IT externalizate

Activitatea de la birou a devenit tot mai dependenta de buna funcționare a componentelor IT. Fie ca vorbim de soluții standard precum laptop-uri sau stații

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile