KodingTech preia toate aspectele legate de retele, hardware, licente si aplicatii. SI nu numai.

Servicii IT complete

Mai putin timp investit in procese imperfecte. Mai multa eficienta pentru business-ul tau. Mai multa liniste pentru datele tale.

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Pentru echipa KodingTech nu exista clientii mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu servicii IT personalizate si creative. Fiind pasionati de tehnologie, te poti baza pe experienta noastra pentru a externaliza serviciile IT ale companiei tale, indiferent daca aceasta este startup, companie medie sau un jucator bine cunoscut pe piata. De la audit la implementare pe baza abonamentelor de suport, suntem capabili sa te tratam asa cum ne place noua sa fim tratati: cu flexibilitate si corectitudine.

Cum te poate ajuta KodingTech in provocarile businessului tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Livram un audit realist

Nu ne plac sabloanele si credem ca fiecare proiect/business este specific. Ca sa proiectam si livram o solutie IT potrivita pentru tine, facem o evaluare realista a nevoilor tale specifice si in baza lor identificam oportunitatile pe care le poti crea prin tehnologie.

Minimalizam riscurile

Echipa KodingTech are o experienta de aproape 10 ani, avand capacitatea de asumare integrala a responsabilitatii din perspectiva sigurantei si securitatii IT. Acest lucru iti permite adoptarea fara griji a noilor tehnologii si dezvoltarea in siguranta a companiei tale.

Personalizam solutii

Stim ca business-ul tau are nevoi specifice, de aceea ne concentram pe gasirea celor mai eficiente solutii pentru infrastructura IT a companiei tale. De la costuri la nevoile tale specifice, luam in calcul fiecare criteriu pentru a-ti livra ceva cu adevarat functional.

Optimizam resursele

Ai un control eficient asupra costurilor generate pentru serviciile IT. Nu investesti suplimentar in personal specializat (salarii, training-uri, certificari). Ai o evidenta clara asupra serviciilor IT necesare in companie si asupra modului in care acestea se desfasoara.

Crestem eficienta

Mai putine resurse interne implicate inseamna, in primul rand, mai mult timp disponibil pentru a-ti dezvolta afacerea. Vei putea sa angajezi personal pentru activitati specifice domeniului tau si sa directionezi investitiile catre obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concrete de implementare, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.