20 de anti-rezolutii KodingTech pentru 2020

Share This Post

In general, rezolutiile sunt create pentru a fi amanate, anulate, incurcate sau…pur si simplu abandonate pentru ca au fost gandite, inca de la inceput, prea indraznete sau chiar irealizabile.

Stim (de la un prieten, desigur ?) cat de frustrant si descurajant poate fi sa dai peste liste cu rezolutii din anii precedenti si cat de mult trebuie sa te straduiesti. Sa le ignori, de ce crezi:). Sau, si mai asumat, sa le faci pierdute printre alte fisiere/hartii. Ai sanse sa-ti tii entuziasmul intact pentru noi obiective.

In definitiv, suntem oameni si nimic din ceea ce e omenesc nu ne e strain (n-am spus-o noi, ci altii mai intelepti inaintea noastra). Nici macar uitarea, amanarea si calculele eronate atunci cand vine vorba despre planuri care nu sunt croite tocmai pe masura noastra. Si nici pe cea pe care am putea sa o avem intr-o zi.  

“First you jump off the cliff and build your wings on the way down.” Suna bine. Nu? Dar (ca sa fim sinceri pana la capat) nu e tocmai genul de abordare care sa ajute orice business sa creasca. Sau sa-ti tina stakeholderii linistiti si fericiti la gandul ca ceea ce promitem e posibil.

Si uite asa am am argumentat in peste 189 de cuvinte, timp in care tu te tot intrebi (cel mai probabil) “Pentru ce ati construit toata aceasta pledoarie?”.

O sa iti raspundem simplu si onest – ca de fiecare data – nu ne plac rezolutiile dar credem in puterea hashtag-urilor. Asadar, incepem noul an cu un #AntiRezolutii2020 declarat si asumat si 20 de exemplificari concrete din backstage-ul KodingTech.

#1 Fara planuri de comunicare in online – vom publica doar mesaje umane, personale despre ceea ce stim sa facem cel mai bine si despre cum te putem ajuta concret in provocarile tale.

#2 Fara publicitate perseverenta si eficienta – stim cat de agasante pot fi reclamele online si mai stim ca scopul nostru e sa te lasam sa decizi singur de ce ai nevoie de KodingTech. De aceea, ori de cate ori vei da peste un ad KodingTech, ne vom asigura ca vom pastra un ton prietenos si informal si ca iti vom oferi suficient spatiu pentru a analiza ofertele din piata.

#3 Zero obiective de vanzari – nu ne dorim anumite tipuri de clienti si nu ne stabilim target-uri de vanzari pentru cei care care vor veni sau cei existenti deja in portofoliul nostru. Scopul este sa livram ceea ce ai TU nevoie, nu ceea ce vrem noi sa vindem. Avem un obiectiv de cifra. Consolidat. Si ambitios.

#4 Zero obiective de profitabilitate – preferam sa ne concentram pe client si stim (din experienta) ca profitabilitatea va veni ca un rezultat firesc. Ne-am facut proiectii. Cu privire la rezultat.

#5 Testimoniale in loc de cifre – stim cat de convingatoare sunt cifrele, dar noi ne masuram succesul prin feedback-urile clientilor nostri. 

#6 Fara produse/servicii “on-shelf” – pentru ca nu credem in retete universal valabile si pentru ca stim ca fiecare business are nevoi specifice. Altfel spus, cuvantul de baza este personalizare.

#7 Simplitate in loc de complexitate – de la comunicare la oferta, de la produse la servicii, ne concentram sa pastram totul intr-o nota cat mai simpla. Construim resurse si instrumente de productivitate si conectivitate in jurul nevoilor tale (oricat de complexe ar fi ele) si impachetam rezultatul final intr-o forma simpla si intuitiva pentru tine si oamenii din echipa ta.

#8 Nu le vom sti pe toate de la inceput – desi suntem bogati in resurse si experienta, nu vom face propuneri si estimari pentru clientii nostri inainte de a sti exact ce ii preocupa si ce probleme/provocari vor sa depaseasca.

#9 Tehnologia nu va fi punctul nostru forte – ci mixul de tehnologie de ultima generatie cu inteligenta si creativitate umana. Experienta ne-a demonstrat ca aceasta este genul de reteta care nu da gres.

#10 Nu vom avea o oferta punctual definita – pentru ca ceea ce putem oferi este personalizare si flexibilitate in functie de nevoile tale specifice. Asadar, fii pregatit sa regasesti in oferta noastra repere nu produse/servicii punctuale.

#11 Nu ii vom obisnui pe clienti cu procesele noastre  – le vom explica pas cu pas si ne vom adapta in functie de modul lor de lucru astfel incat sa ne asiguram ca suntem intr-un sincron perfect.

#12 Oameni in loc de echipe – desi fiecare om din echipa KodingTech are un rol de baza bine definit, ne place sa vedem dezvoltarea lui intr-un mod flexibil. Sa nu fi surprins, asadar, daca in procesul de vanzare sau in comunicarea de pe blog vei regasi oameni din cele mai diverse zone dar care stiu sa migreze rapid si eficient pe un rol temporar.

#13 Nu vom face singuri totul – desi in vocabularul KodingTech cuvantul “imposibil” pur si simplu nu exista, atunci cand avem provocari care depasesc resursele noastre apelam fara ezitare la resurse externe carora le-am testat deja credibilitatea. Asadar, poti fi sigur ca proiectul tau IT nu se va bloca si ca echipa KodingTech iti va livra o solutie completa pentru provocarea ta – oricare ar fi ea.

#14 Fara “top secrets info” – desi ne place sa actionam ca adevarati agenti 007 ai IT-ului, stim cat de important este sa intelegi serviciile si produsele care iti sunt livrate. De aceea vom dezvolta instrumente de tipul “how to” (video-uri, articole, materiale descarcabile, etc.) care sa te ajute sa exploatezi din plin beneficiile solutiilor IT. (stay tuned!)

#15 Influenceri in loc de angajati – credem ca oamenii (KodingTech) pasionati de ceea ce fac au toate datele pentru a deveni sursa de informatie si inspiratie pentru altii si sunt pregatiti oricand sa vorbeasca despre asta.

#16 La timp in loc de in timp util – timpul este esential pentru toti clientii nostri, de aceea respectarea termenelor de livrare este principala prerogativa de la care nu ne abatem “no matter what”.

#17 #MadeInCotroceni in loc de #BestITServices – pentru ca business-urile de succes s-au nascut din povesti autentice construite cu oameni care graviteaza in jurul acelorasi pasiuni si valori.

#18 Nu ne propunem sa fim cei mai buni din piata – ne dorim sa fim cei mai potriviti pentru clientii nostri si sa fim capabili sa livram constant solutii IT performante.

#19 Nu ne dorim mai multi client in portofoliu – ceea ce ne preocupa cu adevarat este sa avem clienti rasfatati. (97%​ dintre clienti se simt rasfatati si noi stim de ce )

#20 Ceea ce oferim nu este pentru AZI – pentru ca noi stim sa construim AZI pentru MAINE astfel incat business-ul tau sa faca investitii inteligente si pe termen lung.

Si totusi…ce vei auzi despre KodingTech in 2020?

In primul rand ne propunem sa facem din democratizarea tehnologiei (IT) principala premisa a digitalizarii. Nevoia de digitalizare este evidenta pentru orice tip de companie – indiferent de marimea ei sau de industrie. Accesul facil la tehnologie simplifica procesul digitalizarii, atata timp cat fiecare pas este corect facut – din faza de pre-achizitie pana la implementare si utilizare. Acesta este practic si rolul nostru. Prin KodingTech vrem sa ne asiguram ca o companie achizitioneaza si implementeaza solutii personalizate care sa fie accesibile cat mai multor oameni. In plus, vrem ca acestia sa inteleaga, inca de la inceput, cum pot fi ele folosite corect, complet si in favoarea companiei. Afla mai multe din articolul Din 2020 ducem democratizarea tehnologiei (IT) la un nou nivel.

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea