Microsoft 365

Simplitate si eficienta in orice tip de business

KodingTech

Pas cu pas de la provocare la solutie

Te regasesti si tu in (cel putin) una din situatiile de mai jos?

Instrumentele pe care echipa ta le foloseste pentru organizare si editare de documente nu sunt sincronizate, ceea ce duce la blocaje si intarziere in procese.

Computerele din companie nu sunt protejate impotriva amenintarilor de tip malware, spyware si virusi.

Comunicarea cu clientii companiei tale se deruleaza greu, cu multe blocaje si intarzieri.

 

Nu ai un control real asupra datelor din companie si spatiul de stocare alocat acestora este limitat.

Solutiile pe care ai incercat sa le utilizezi pana acum pentru cresterea productivitatii nu se integreaza cu resursele existente in companie.

Activitatile repetititve sunt consumatoare de timp si blocheaza alte procese.

Costurile suitelor de productivitate testate depasesc bugeul tau. 

Koding Tech Microsoft Partner

Suntem partenerii tai in transformarea digitala

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung. Totodata, stim ca solutia Microsoft 365 este fundatia pe care orice companie poate construi un mediu de lucru colaborativ si performant.

Pentru ca firma ta sa se dezvolte in sincron cu cerintele din piata, ai nevoie de Microsoft 365 – o suita inteligenta, completa si flexibila care iti ofera instrumentele pentru a creste, in siguranta, productivitatea si efgicienta echipei tale.

Consultanta initiala
100%
Solutie personalizata
100%
Costuri optimizate
100%
Suport post-achizitie
100%

Prin variantele sale, Business si Enterprise, Microsoft 365 este, in primul rand,

O suita flexibila pentru firma ta!

KodingTech (partener Gold Microsoft) iti ofera Microsoft 365.

Solutia completa si inteligenta (Office 365, Windows 10, Intune sau Enterprise Mobility + Security) prin care ai acces la instrumente pentru activitati colaborative pe cat de sigure, pe atat de creative.

Avand variantele Business si Enterprise, Microsoft 365 e conceput sa fie potrivit atat companiilor mici, cat si corporatiilor multinationale.

 

Instrumente pentru activitati colaborative pe cat de sigure, pe atat de creative

Microsoft 365 - solutia completa si inteligenta pentru compania ta pentru cresterea productivitatii!

Stim cat de important este pentru tine sa te conectezi oricand cu clientii, partenerii si furnizorii. Microsoft 365 te ajuta sa aduci impreuna echipe si resurse, toate intr-un singur loc.

Ai acces la instrumentele de baza Microsoft (Word, Excel, Powerpoint), dar si la multe altele, printre care si propriul tau asistent digital, Cortana.

Ai acces la documentele in lucru, oriunde ai fi, chiar si atunci cand nu ai conexiune la wi-fi sau la alta sursa de internet.

Astfel, poti sa lucrezi de oriunde, chiar si offline, si sa te sincronizezi ulterior, suita fiind disponibila pe Windows, iOS, Android, Mac si in orice browser web.

Stay Connected

Datele companiei sunt protejate pe toate dispozitivele: PC-uri, telefoane, tablete. In plus, te ajuta la protectia fata de fishing si alte amenintari de securitate. Ai asigurate cele mai noi versiuni de Office 365 si Windows 10.

Pentru instalare si configurare ai de urmat pasi simpli si siguri. Faci management de utilizatori si echipamente dintr-un singur panou de comanda – login unic pentru toate serviciile si dispozitivele. 

Vrei sa configuram solutia Microsoft Bookings in 48 de ore?

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.