Solutii de productivitate

Cu Microsoft 365, incepand de la 65 de bani pe zi pe utilizator

microsoft 365 pentru productivitate

Pas cu pas de la provocare la solutie

Te regasesti in (cel putin) una dintre urmatoarele situatii?

Inbox-ul e-mail-urilor tale este invadat constant de spam si malware si nu toti oamenii din companie inteleg cum sa evite aparitia lor.

Achizitia de licente pentru computerele din companie este costisitoare si presupune plati imediate.

Solutiile pe care le folosesti nu te ajuta sa cresti productivitatea echipei.

Pierderea unor echipamente IT (laptop, tableta, smartphone) a generat pierderi de date si riscul ca acestea sa fie accesate de catre persoane din afara companiei si pana acum nicio solutie nu s-a dovedit eficienta.

Comunicarea si colaborarea interna si cu clientii si partenerii se desfasoara cu multe sincope (partajarea de documente, feedback-uri, actualizari, etc).

Lucrul cu oamenii sau echipele care nu se afla permanent la sediu/birou este dificila si neproductiva, generand blocaje si intarzieri in procese si proiecte.

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft (3 competente Gold si 3 Silver) care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau un serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung. Consideram ca fiecare client este in egala masura important, ca fiecare achizitie este inceputul unei colaborari si ramanem deschisi la a-ti oferi consultanta si suport ori de cate ori ai nevoie.

Pentru ca tu sa poti creste comunicarea, productivitatea si eficienta fluxurilor in compania ta ai nevoie de aplicatiile Microsoft 365 – solutiile optimizate care iti aduc cele mai recente instrumente de inteligenta artificiala si stocare online a fisierelor.

koding select episodul 26
avantaje microsoft 365

Productivitate Mobilitate Flexibilitate

Cu Microsoft 365 echipa ta este mobila, conectata si productiva, oriunde s-ar afla.

Microsoft 365 nu este Outlook, Word, Excel. Este o intreaga platforma de colaborare si productivitate. Care ofera si acces facil la aplicatiile pe care le stii deja. Email de business, stocare (aproape) fara limita, comunicare real time, project management, managementul intalnirilor, lista de taskuri si notificari. Precum si multe altele.

Cu Microsoft 365 ai oricand acces la intalniri online, documente partajate, email si calendare de business. Toate la o conexiune de internet distanta, prin PC, laptop, tableta sau smartphone. Iar daca netul nu merge sau esti in avion? Nu-i o problema. Lucrezi local si iti sincronizezi munca cu echipa la prima conectare.

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Avantajele utilizarii Microsoft 365

Toate instrumentele de productivitate si conectivitate intr-o singura platforma

Flexibilitate in comunicare

Ai acces permanent la e-mail, contacte, calendare si documente. De oriunde. Pe orice device. In plus, esti oricand fata in fata cu partenerii si colegii in intalniri online.

Siguranta datelor

Securitate de varf pentru datele si e-mail-urile tale de business. Accesezi de oriunde documentele companiei in conditii de maxima securitate a datelor.

Spatiu de stocare generos

Ai un 1TB de stocare online ca sa salvezi toate informatiile si documentele in cloud pentru backup si acces de oriunde.

Ce spun clientii nostri