Infrastructura
IT

De la cabluri la aplicatiile din cloud-ul tau privat, implementam si administram solutia potrivita nevoilor si obiectivelor tale de business.

infrastructura it
experiente si resurse IT

Mix de experienta si resurse IT

TU AI PROVOCARI – NOI ITI OFERIM SOLUTII SPECIFICE

 

Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Local sau in cloud? Sau amandoua? Datacenter sau dataroom? Switch sau Access Point? Router sau Firewall? De ce nu toate odata? Cum facem sa marim capacitatea de stocare? Ce storage este mai rapid? Daca te lovesti des de aceste intrebari, ai sanse sa fii un sys-admin. Sau in cautare de solutii tehnologice. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa te ghideze corect in procesul tau.

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Pas cu pas de la provocare la solutie

De ce ai nevoie de KodingTech pentru infrastructura IT a business-ul tau?

Livram un audit realist

Credem ca fiecare proiect este specific. Ca sa proiectam si livram o solutie potrivita pentru tine, facem o evaluare realista a nevoilor tale specifice (statii de lucru, servere, aplicatii etc) si a oportunitatilor pe care le poti crea prin tehnologie.

Optimizam costurile

De ce sa nu ai libertate de alegere? Si noi suntem fanii si chiar partenerii unor brand-uri. Insa tot timpul alegem varianta deschisa. Cea care iti permite sa iti urmezi directiile de business si sa cresti eficienta proceselor prin tehnologii potrivite.

Personalizam solutii

Stim ca busines-ul tau are nevoi specifice, de aceea ne concentram pe gasirea celor mai eficiente solutii pentru infrastructura IT a companiei tale. De la costuri la nevoile tale specifice, luam in calcul fiecare criteriu pentru a-ti livra ceva cu adevarat functional.

Crestem eficienta

Pentru atingerea obiectivelor si pentru implementari eficiente ale strategiei tale, iti livram solutii care sa te ajute sa te bucuri de o infrastructura IT cu adevarat performanta, pregatita sa iti garanteze: 0% blocaje, 0% timpi pierduti, 100% fluenta in activitate.

Optimizam strategia

Suntem partenerii tai in procesul de transformare digitala. Este in ADN-ul nostru sa modelam, remodelam si livram versiunea digitala a strategiei tale de business. Optimizam strategic nu doar pentru moment, ci si pe termen lung. Maine, pentru noi, este astazi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concrete de implementare, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii nostri