Solutii IT

Provocarile business-ului tau sunt inspiratia noastra

De la etapa de audit IT pana la implementarea de infrastructura si asigurarea serviciilor de suport

KodingTech iti ofera sprijin pas cu pas

Iti livram solutii personalizate de productivitate, securitate, cloud si aplicatii de business inteligence.

Consultanta IT

Traim intr-o lume din ce in ce mai complexa. Rapiditatea este obligatorie. Flexibilitatea asemenea. In aceste conditii, deciziile strategice sau implementarile tactice au nevoie de asistenta unor profesionisti.

Infrastructura IT

Echipa KodingTech are capabilitatea de a se ocupa integral de infrastructura ta IT. De la cabluri la aplicatiile din cloud-ul tau privat, implementam si administram solutia potrivita nevoilor si obiectivelor tale de business.

Servicii IT

KodingTech inseamna eliminarea blocajelor IT, mai putin timp investit in procese si mai multa eficienta pentru business-ul tau. Echipa noastra preia toate aspectele legate de software, hardware sau networking.

Business Continuity

Cand analizam nevoile de asigurare a continuitatii business-ului, ne uitam la mai multi parametri. In urma acestei analize, in functie de nevoie, decidem setul de abordari: backup, disaster recovery, securitate cibernetica proactiva. In ritmul si bugetul potrivit.

Securitate IT

Atacurile cibernetice sunt un risc real pentru compania ta: intr-o singura zi poti pierde tot ce ai construit in luni si chiar ani. KodingTech are experienta necesara pentru a-ti oferi solutiile IT care sa te protejeze. Nu-ti spunem sa dormi linistit, desi in cazul asta o poti face:).

More to come

Filosofia KodingTech are la baza imbunatatirea continua a proceselor. Cautarea permanenta a noilor solutii tehnologice potrivite afacerii tale este in ADN-ul nostru. Aboneaza-te la Newsletter sau citesti ultimele noutati. Sau, de ce nu, amandoua.

Ne adaptam din mers la nevoile tale

Solutii personalizate

Plecam din start de la ce ai TU nevoie in companie si cream solutii valabile pe termen lung si adaptabile prin care sa poti creste constant valoarea business-ul tau.

Valorificam resursele existente

Integrari inteligente

Cu KodingTech nimic nu se pierde, totul se…reintegreaza. Stim cat de importante sunt resursele tale si avem exercitiul creativitatii.  Chiar si atunci cand lucram cu tehnologia. Sau tocmai de aceea? Hai sa aflam impreuna.

Ne raportam la bugetul tau

Costuri optimizate

Intelegem ca o investitie mare te poate descuraja. De aceea gasim intotdeauna varianta optima prin care sa achizitionezi doar ce folosesti si care sa raspunda limitarilor tale de buget.

Vrei sa beneficiezi de solutii IT oferite de catre KodingTech?

Completeaza formularul. Avem si un cadou pentru tine:o sesiune de consultanta gratuita.