Cum stii ca esti gata pentru Microsoft Teams?

Share This Post

Ceea ce putem sa iti spunem este ca el este gata pentru tine! Mai ales in contextul curent, in care toata lumea cauta solutii sa lucreze cat mai eficient remote.

Microsoft Teams este o solutie eficienta de colaborare si comunicare. Face parte din suita Office 365, dar se poate folosi si ca solutie standalone.

Avantajul pe care il are Microsoft Teams, este faptul ca nu te obliga sa iti mulezi business-ul pe o tehnologie rigida, lipsita de flexibilitate. Din contra, iti ofera posibilitatea de a iti transpune fluxurile de business peste o multitudine de instrumente si functionalitati (toate intr-un singur loc).

Mai jos cateva lucruri la care ar trebui sa te gandesti:

  • Ai folosit Skype for Business si ti-a placut (sau nu)? – functia de chat din Microsoft Teams este cu siguranta unul dintre punctele forte ale acestei solutii. Spre deosebire de Skype4Business unde istoricul conversatiilor se salva in Outlook, in Teams, chat-ul este persistent, usor de navigat si salveaza automat documentele transmise in OneDrive. Mai mult, poti edita documentele si poti colabora in timp real cu interlocutorul tau. Functionalitati ca emoji si GIFs aduc o nota de ‘fun’ in orice conversatie.

  • Inca folosesti WhatsApp ca mijloc de comunicare business? Un subiect important pe care l-am dezbatut si la evenimentul Koding Connect 16. Aici sunt multe aspecte care ar trebui sa te convinga ca ar trebui sa folosesti Microsoft Teams: conformitatea cu GDPR, controlul asupra accesului, cine detine datele odata ce le-ai trimis, functionaltiati avansate de cautare (in documente), formatul documentelor si multe altele. Vestea cea mai buna? Aplicatia pentru telefonul mobil este super optimizata. Nici macar nu vei simti tranzitia (cel putin nu intr-un mod negativ).

  • Iti place sa lucrezi in echipa? Filozofia dupa care este consturit Microsoft Teams se refera la aducerea intr-un singur loc a angajatilor, conversatiilor, documentelor si meetingurilor cu funcionalitatile avansate de colaborare pe task-uri si documente. Chiar daca exista si alte solutii asemanatoare disponibile, faptul ca Microsoft Teams face parte din Office 365 iti ofera posibilitatea de a exitinde aceste functionalitati de lucru in echipa si catre alte instrumente – SharePoint, OneDrive, Exchange, Power Bi, Azure, etc.

Ai nevoie de ajutor ca sa te organizezi? Microsoft Teams iti ofera posibilitatea de a crea echipe si canale, oferind o structura clara asupra unui department sau proiect. Mai mult, integrarea cu instrumente ca Planner te ajuta sa creezi task-uri pentru tine si colegii tai. Poti sa le urmaresti si sa te asiguri ca nu uiti sa faci lucrurile pe care ti le-ai propus, doar pentru ca ti-au scapat din vedere.

KodingTech Microsoft Teams Healthcare Corona virus

Cu siguranta te-ai regasit in cel putin unul dintre punctele de mai sus.

Daca ti-am starnit interesul ne-ar bucura sa ne lasi datele tale de contact. Noi luam legatura cu tine si continuam discutia pe acest subiect (si multe altele). Pana atunci, arunca un ochi pe LiveDemo-ul interactiv disponibil pe link-ul urmator -> https://teamsdemo.office.com/

Microsoft Teams este potrivit pentru tine (diferenta este ca noi stim asta deja).

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea