Solutii Cloud

Flexibilitate si scalabilitate pentru ca TU sa te dezvolti constant.


De la companii mici la multinationale, pentru KodingTech fiecare client este important.

Nevoi specifice - solutii potrivite

Oferim solutii de cloud adaptate nevoilor tale pentru ca tu sa beneficiezi de fluxuri si procese simplificate, sa interactionezi cu clientii si sa cresti volumul vanzarilor.

KodingTech este ceea ce se numeste: cloud born partner. Rezultatul este unul normal pentru un startup creat (de catre oameni cu foarte multa experienta in tehnologie) in perioada de expansiune a solutiilor de tip cloud. De am scris rezultat? Pentru ca pentru noi cloud-ul nu este un mod de viata sau o alegere strategica. De fiecare data cand avem o provocare, cautam o solutie. Indiferent de producator, indiferent de tehnologie. Tot timpul cu dorintele clientului si obiectivele noastre de eficientizare in prim plan. Beneficiile (eficienta, rapiditate, flexibilitate, siguranta, etc) platformelor cloud sunt cele care ne-au facut sa le alegem.  N-am facut-o singuri. Ci alaturi de clientii si partenerii nostri. Iar de cele mai multe ori am si implementam aceste solutii, iar apoi am asigurat suportul sau optimizarile ulterioare.

Mai jos regasiti solutiile pe care am ajuns cel mai des sa le promovam. Si pe care continuam sa le recomandam in multe dintre proiectele de digitalizare. Multe dintre ele sunt solutii Microsoft. Motivatia prezentei produselor  Microsoft in multe dintre proiectele noastre vine din orientarea de crestere a productivitatii fiecarei companii (sau persoane) pe care o are strategia Microsoft. Rezultatul este o gama larga de produse integrate, care ofera (aproape) tot ce ai nevoie din perspectiva solutiilor de productivitate sau de colaborare. Sau, ceea ce in cuvinte mai simple se poate denumi Microsoft Cloud si anume: Microsoft Azure. Aceasta este probabil cea mai complexa platforma de Public Cloud care permite aproape orice fel de abordare tehnologica. Fie ca discutam despre solutii IaaS, PaaS sau chiar SaaS, de servere Windows sau Linux (in zeci de variante) sau de (aproape) orice alta solutie tehnologica. 

O sa regasiti platforma noastra preferata de management al contactelor, de accelerare a procesului de vanzare sau de imbunatatire a interactiunilor cu clientii: Hubspot. Suntem mandri ca putem prezenta KodingTech ca si partner Hubspot. Nu doar pentru filosofia Inbound la care am aderat sau pentru solutiile software Hubspot, dar si pentru ca suntem inspirati (inca de la infiintare) de cultura organizationala Hubspot.

Nu in ultimul rand (desi o sa intelegeti de ce am ales sa discutam la final despre noi), unul dintre produsele pe care KodingTech isi bazeaza strategia de livrare mai eficienta a hostingului de aplicatii web este Bunnyshell. Fie ca discutam despre “public cloud“, fie ca discutam despre “private cloud” sau despre o solutie clasica (server sau masina virtuala) Bunnyshell automatizeaza un set intreg de operatiuni necesare a fi efectuate de o intreaga echipa tehnica: securitate, networking, arhitecti de cloud, sys-admini, full stack dev-ops sau programatori. Nivelul de automatizare este incredibil. Acesta este unul dintre motivele, alaturi de multe altele, care ne-au facut sa devenim nu doar partener Bunnyshell, ci si primul investitor.

Mai jos puteti regasi lista produselor cloud pe care le promovam cel mai des. In mod evident, nu sunt singurele:

Microsoft Office 365

Office365 este biroul tau online, cu instrumente de productivitate care iti permit sa fii mobil. In plus, beneficiezi de suport pentru implementarea si utilizarea corecta a tuturor functionalitatilor sale.

Microsoft 365

Iti oferim Microsoft 365, solutia completa si inteligenta (Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility + Security) care iti pune la dispozitie, intr-un mod facil si sigur, toate instrumentele necesare activitatilor colaborative.

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 este solutia ce reuneste capabilitatile CRM si ERP pentru a adauga inteligenta digitala modului in care gestionezi relatia cu clientii tai. Totul intr-o abordare moderna si integrata.

Microsoft Azure

Microsoft Azure sau, pe scurt, Microsoft Cloud, este cea mai extinsa platforma de public cloud in lume. Aplicatii, servere, baze de date, stocare de toate tipurile, backup sau disaster recovery. Am descris cam 5% din capabilitatilor platformei. Daca mai era nevoie de vreo confirmare: peste 95% din companiile Fortune 500 se bazeaza pe abordarea hibrida a Microsoft Azure. Tu? Esti pregatit sa treci la urmatorul nivel de optimizare pentru infrastructura ta tehnologica?

Cloud, hybrid cloud & Multicloud

Flexibilitatea este o necesitate a zilelor noastre. Accesibilitatea de asemenea. Din ce in ce mai des, avem nevoie sa migram aplicatii intre diverse platforme. Fie ca sunt on premise, fie ca sunt intr-un anumit cloud, fie ca iti doresti sa implementezi o strategie multicloud. Sau, ca utilizezi abordarea noastra favorita: cloud-ul hibrid. KodingTech se ocupa de aplicatia ta. Primesti pret genial, SLA consistent si multa liniste. Suna bine?

Microsoft Sharepoint

Organizatiile sunt din ce in ce mai complexe. Iar velocitatea tot creste. Pentru automatizarea anumitor procese, termenul de implementare este mai lung decat durata de viata a respectivului proces. Ce faci, nu mai automatizezi? Nu. Avem o solutie simpla: implemenentarea personalizata a unor procese folosind platforma Microsoft Sharepoint. Iar daca folosesti Office365, e deja mult mai simplu. Da, este un soi de tuning. Investitii mici, rezultate incredibile.

Hosting modern

Vrei viteza. Vrei securitate. Vrei costuri reduse. Suna imposibil. In anumite conditii, se poate. In acelasi timp. Se cheama Bunnyshell. Este din Romania. Mai specific, din Cotroceni. Ai aplicatii web cu trafic ridicat sau amplitudine mare a traficului? Ai aplicatii web complexe? Ai nevoie de o intreaga echipa DevOps pentru livrarea solutiilor tale? Avem ceva fain pentru tine. Simplicity at scale.

Hubspot

Probabil ca ai auzit de termenul "Inbound". Este o modalitate empatica si eficienta de a-ti creste business-ul. Este o metoda de atragere, interactiune si "rasfatare" a clientilor tai. Hubspot (firma fondata de catre cei doi teoreticieni ai Inbound Marketing-ului) este o platforma complementara cu aceasta filosofie. Sau o platforma care integreaza si simplifica operatiuni de marketing, sales si customer care.

Ne adaptam din mers la nevoile tale

Solutii personalizate

Plecam din start de la ce ai TU nevoie in companie si cream solutii variabile pe termen lung si adaptabile prin care sa poti creste constant valoarea business-ului tau.

Valorificam resursele existente

Integrari inteligente

Cu KodingTech nimic nu se pierde, totul se…reintegreaza. Stim cat de importante sunt resursele tale si avem exercitiul creativitatii, chiar si atunci cand lucram cu tehnologia.

Ne raportam la bugetul tau

Costuri optimizate

Intelegem ca o investitie mare te poate descuraja. De aceea gasim intotdeauna varianta optima prin care sa achizitionezi doar ce folosesti si care sa raspunda limitarilor tale de buget.

Alege un cloud born partner: KodingTech

Completeaza formularul. Avem si un cadou pentru tine: TRIAL GRATUIT 14 ZILE PENTRU ORICE PRODUS CLOUD.