Solutii complexe pentru fiecare verticala/orizontala de business

Consultanta IT pentru companii

Ne-am pozitionat strategic la granita dintre consultanta IT si consultanta de business pentru a veni cu solutii tech scalate la diferite tipuri de nevoi.

kodingtech_solutii_it_consultanta_it_serviciu
kodingtech_solutii_it_consultanta_it_header

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa gasil solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Ai nevoie de o solutie ERP? Vrei mai multa claritate asupra procesului de vanzare si te intereseaza un CRM? Esti interesat sa faci achizitii IT (de la cele mai simple, la solutii pentru datacenter)? Echipa KodingTech are o experienta hands-on cu majoritatea produselor IT si resursele necesare ca sa te ghideze corect in procesul tau. O facem intr-un mod structurat si formal sau intr-un cadru relaxat si cu livrabile scurte si precise.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Livram un audit realist

Nu ne plac sabloanele si credem ca fiecare proiect este specific. Ca sa proiectam si livram o solutie potrivita pentru tine, facem o evaluare realista a nevoilor tale specifice si in baza lor identificam oportunitatile pe care le poti crea prin tehnologie.

Identificam oportunitati

Plecam de la ceea ce ai punctual nevoie si ne orientam catre ce poti obtine pe termen lung. Te ghidam catre cele mai bune solutii IT si de business, astfel incat tu sa te poti concentra cu adevarat pe atingerea obiectivelor si implementarea strategiei.

Personalizam solutii

Stim ca business-ul tau are nevoi specifice, de aceea ne concentram pe gasirea celor mai eficiente solutii IT si de business pentru a creste productivitatea, eficienta comunicarii pe orizontala/verticala si functionalitatea la orice nivel in compania ta.

Crestem eficienta

Pentru atingerea obiectivelor si pentru implementari eficiente ale strategiei tale, iti livram solutii care sa te ajute sa te bucuri de procese si echipamente IT performante, pregatite sa-ti garanteze: 0% blocaje, 0% timpi pierduti, 100% fluenta in activitate.

Optimizam strategia

Suntem partenerii tai in procesul de transformare digitala. Este in ADN-ul nostru sa modelam, remodelam si livram versiunea digitala a strategiei tale de business. Optimizam strategic nu doar pentru moment, ci si pe termen lung. Maine, pentru noi, este astazi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concrete de implementare, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.