Aplicatii moderne si personalizate pentru compania ta

Dezvoltare Software

De la automatizarea proceselor de business prin software dedicat pana la dezvoltare web si de aplicatii mobile, KodingTech iti livreaza solutia de care TU ai nevoie.

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Solutiile software “universal valabile” nu se potrivesc business-ului tau? Procesele interne din compania ta se deruleaza cu blocaje si erori si sunt consumatoare de timp? Ai o serie de functionalitati specifice pentru care cauti integrari inteligente? Vrei sa cresti calitatea interactiunilor cu audienta ta? Pentru echipa KodingTech nu exista provocari imposibile sau clienti prea mici sau prea mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie, inclusiv din perspectiva dezvoltarii de software intr-o forma moderna si personalizata.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Software personalizat

Fiecare business este unic si fiecare echipa se confrunta cu provocari specifice. Atunci cand nevoile tale de optimizare a proceselor de business nu pot fi acoperite de solutii existente, suntem pregatiti sa dezvoltam produse software personalizate care sa te ajute sa iti atingi usor si rapid obiectivele.

Automatizarea proceselor

Replicare modelelor performante si utilizarea automatizarilor este esentiala pentru performanta. Prin automatizarile de procese de la KodingTech, orice proces care presupune consecventa, repetabilitate si acuratete poate fi realizat mai simplu, mai eficient si cu un grad de transparenta mult mai mare.

Solutii web personalizate

Solutiile web personalizate marca KodingTech pun in valoare unicitatea fiecarui client si raspund la nevoia de baza a acestuia de a avea un spatiu virtual reprezentativ si atractiv, pe de-o parte, si adaptabil tehnic, pe de alta parte. In plus, sunt intuitive si usor de utilizat de catre echipele tale.

Personalizarea interactiunilor

Audienta are asteptari dincolo de tehnologie - personalizarea jucand un rol esential. Dezvoltam aplicatii mobile pentru personalizarea interactiunii directe cu clientii (pentru cele mai utilizate platforme: iOS, Android, Web) capabile sa asigure acces nelimitat pentru un numar mare de utilizatori.

Integrari specifice

Unicitatea business-ului tau determina o abordare personalizata inclusiv din perspectiva integrarilor cu functionalitatile specifice. De aceea, KodingTech ia in calcul particularitatile afacerii tale pentru a putea integra functionalitati specifice cu impact in zona de analiza, raportare si marketing.

Atuuri competitionale

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii pentru automatizari si integrari disponibile instant si dezvoltarea de software personalizat, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare rapida la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la automatizari prin software dedicat pana la dezvoltare web si aplicatii mobile, KodingTech iti livreaza solutia de care TU ai nevoie. Cere o analiza de oportunitate GRATUITA si afla cum te putem ajuta!