Echipamente IT

De la servere si computere la telefoane mobile si display-uri profesionale, KodingTech aduce puterea echipamentelor de ultima generatie in favoarea business-ului tau.

echipamente IT

Mix de experienta si resurse IT

Vrei sa investesti in echipamente IT care sa fie de actualitate pe termen cat mai lung? Cauti oferte care sa raspunda nevoilor si limitarilor tale (de buget, de timp, etc)? Nu stii ce echipamente IT sunt cu adevarat potrivite tipurilor de activitati pe care le desfasori in compania ta? Iti este dificil sa alegi intre brand-urile existente pe piata si nu este punctul tau forte evaluarea comparativa a diferitelor criterii de performanta? Pentru echipa KodingTech nu exista provocari imposibile sau clienti prea mici sau prea mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie.

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Pas cu pas de la provocare la solutie

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Tehnologie de varf

Experienta pe care o avem in industria de echipamente IT si perteneriatele cu cele mai puternice brand-uri din piata ne ajuta sa selectam doar tehnologia de varf pentru clientii nostri. Stim ca tehnologia este o investitie importanta pentru fiecare business care trebuie sa se mentina valid pe termen lung.

Oferta extinsa

Nu ne limitam la cateva produse, pentru ca stim cat de variate pot fi nevoile tale. De la dispozitive fixe si mobile, servere si stocare, retelistica, printing, solutii profesionale de afisaj digital si Internet of Things – ne place sa tinem lista deschisa pentru echipamentele IT pe care ti le putem oferi.

Specificitate

Nu ne plac sabloanele si nu lucram cu oferte standardizate, tocmai pentru ca stim ca fiecare business este unic si are nevoi specifice. Ne concentram intotdeauna pe ce ti se potriveste si mai putin pe costul sau producatorul echipamentelor. Altfel spus, nevoile tale de business sunt prioritatea 0 pentru noi.

Suport constant

Stim cat de important este sa implementezi totul corect inca de la inceput si cat de relevant este ca oamenii din compania ta sa utilizeze echipamentele IT in mod adecvat. De aceea, echipa KodingTech iti ofera suport tehnic pe tot parcursul procesului – de la momentul achizitiei pana la prima utilizare.

Consultanta

Achizitia de echipamente IT este o provocare pentru orice companie. Serviciile de audit si consultanta sunt esentiale pentru a fi sigur ca faci investitia corecta (din punct de vedere cost si performanta). KodingTech are experienta necesara pentru a te indruma catre cele mai bune alegeri.

Atuuri competitionale

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii si echipamente IT de ultima generatie disponibile instant si auditarea realista a nevoilor tale, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare rapida la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

 

Ce spun clientii nostri