Microsoft Azure

Folosesti exact cat ai nevoie. Si platesti tot atat.

Pas cu pas de la provocare la solutie

Te regasesti in (cel putin) una dintre urmatoarele situatii?

Ai testat mai multe solutii pana acum dar acestea fie nu se integrau cu resursele existente in compania ta, fie nu era potrivite pentru anumite tipuri de activitati.

Desi exista o nevoie din ce in ce mai mare cu privire la cumpararea de software sau hardware nou, esti constient ca acestea presupun investitii mari si nu au eficienta pe termen lung

Solutiile pe care le-ai luat la un moment dat in calcul sunt proiectate generic, inflexibile si nu pot raspunde unor provocari specifice industriei sau companiei tale.

Nu ai reusit sa gasesti inca varianta optima pentru a instala si rula aplicatiile (utilizate de echipa ta in companie) in mod rapid, scalabil si stabil.

Analizarea datelor si adaptarea proceselor la schimbarile care apar in companie si pe piata este dificila si, de cele mai multe ori, apar blocaje care determina amanarea sau abandonarea unor astfel de activitati.

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung.

In plus, la fiecare achizitie si implementare de Azure iti oferim gratuit o sesiune de training de utilizare a platformei cu o durata de 4 ore, la sediul tau (valoarea unui training este, in mod obisnuit, de 524 euro).

Vorbeste cu unul dintre consultantii KodingTech ca sa afli mai multe despre oferta Microsoft Azure.

training microsoft 365
microsoft azure pentru dezvoltarea business-ului

Esti pregatit sa iti duci business-ul la urmatorul nivel?

KodingTech (partener Gold Microsoft) iti ofera Azure – tehnologia de business care iti permite dezvoltarea performanta si in siguranta a unor aplicatii specifice nevoilor tale (analiza date, putere de procesare, baze de date, solutii mobile, comunicare, stocare si solutii web).

Printre cele mai importante instrumente oferite de Microsoft Azure se numara: calculatoare virtuale, servicii server in cloud, site-uri web, servicii pentru platforme mobile, servicii de date, backup, vizualizare si analiza de date, servicii media, automatizare, BI, CDN, API management, retele virtuale, inteligenta artificiala si administrare Internet of Things.

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Microsoft Azure

Colectia modulara de servicii cloud integrate

Integrare cu resursele existente

Nu trebuie sa alegi intre cloud si propria camera de servere. Azure se integreaza cu resursele pe care le ai deja, prin cea mai mare retea de conexiuni dedicate si sigure, baze de date hibride, solutii de stocare si criptare.

Siguranta in utilizare si stocare

Folosesti ieftin o platforma extrem de sigura. Si asta pentru ca in Microsoft Azure fiecare bit de informatie este replicat de sase ori, ceea ce ar fi extrem de scump prin solutiile hardware traditionale.

Costuri optimizate

Folosesti exact cat ai nevoie. Si platesti tot atat. Mai mult decat atat, cu Azure iti reduci cheltuielile de capital, pentru ca platforma este disponibila sub forma de abonament lunar.

Ce spun clientii nostri