Microsoft Azure

Folosesti exact cat ai nevoie. Si platesti tot atat.


KodingTech

Pas cu pas de la provocare la solutie

kodingtech_solutii_cloud_azure_durere

Te regasesti in (cel putin) una dintre situatiile de mai jos?

Ai testat mai multe solutii pana acum dar acestea fie nu se integrau cu resursele existente in compania ta, fie nu era potrivite pentru anumite tipuri de activitati.

Desi exista o nevoie din ce in ce mai mare cu privire la cumpararea de software sau hardware nou, esti constient ca acestea presupun investitii mari si nu au eficienta pe termen lung.

Solutiile pe care le-ai luat la un moment dat in calcul sunt proiectate generic, inflexibile si nu pot raspunde unor provocari specifice industriei sau companiei tale.

Nu ai reusit sa gasesti inca varianta optima pentru a instala si rula aplicatiile (utilizate de echipa ta in companie) in mod rapid, scalabil si stabil.

Analizarea datelor si adaptarea proceselor la schimbarile care apar in companie si pe piata este dificila si, de cele mai multe ori, apar blocaje care determina amanarea sau abandonarea unor astfel de activitati.

Koding Tech Microsoft Partner

Suntem partenerii tai in transformarea digitala

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung.

In plus, la fiecare achizitie si implementare de Azure iti oferim gratuit o sesiune de training de utilizare a platformei cu o durata de 4 ore, la sediul tau (valoarea unui training este, in mod obisnuit, de 524 euro).

Vorbeste cu unul dintre consultantii KodingTech ca sa afli mai multe despre oferta Microsoft Azure.

Consultanta initiala
100%
Solutie personalizata
100%
Costuri optimizate
100%
Suport post-achizitie
100%
kodingtech_solutii_cloud_azure_sectiune1
kodingtech_solutii_cloud_azure_sectiune2

Peste 95% din companiile Fortune 500 se bazeaza pe Azure.

Esti pregatit sa iti duci business-ul la urmatorul nivel?

KodingTech (partener Gold Microsoft) iti ofera Azure – tehnologia de business care iti permite dezvoltarea performanta si in siguranta a unor aplicatii specifice nevoilor tale (analiza date, putere de procesare, baze de date, solutii mobile, comunicare, stocare si solutii web).

Printre cele mai importante instrumente oferite de Microsoft Azure se numara: calculatoare virtuale, servicii server in cloud, site-uri web, servicii pentru platforme mobile, servicii de date, backup, vizualizare si analiza de date, servicii media, automatizare, BI, CDN, API management, retele virtuale, inteligenta artificiala si administrare Internet of Things.

50 de instrumente modulare livrate de pe centre de date administrate sau sustinute de Microsoft.

Microsoft Azure - colectia modulara de servicii cloud integrate

Nu trebuie sa alegi intre cloud si propria camera de servere. Azure se integreaza cu resursele pe care le ai deja, prin cea mai mare retea de conexiuni dedicate si sigure, baze de date hibride, solutii de stocare si criptare.

Folosesti ieftin o platforma extrem de sigura. Si asta pentru ca in Microsoft Azure fiecare bit de informatie este replicat de sase ori, ceea ce ar fi extrem de scump prin solutiile hardware traditionale.

Folosesti exact cat ai nevoie. Si platesti tot atat. Mai mult decat atat, cu Azure iti reduci cheltuielile de capital, pentru ca platforma este disponibila sub forma de abonament lunar.

Microsoft Azure este o colectie modulara de servicii cloud integrate, construita pentru eficienta financiara, rezultate si viteza. In prezent, Azure ofera peste 50 de instrumente modulare livrate de pe centre de date administrate sau sustinute de Microsoft.

Eviti astfel investitiile initiale mari pentru cumpararea de software sau hardware nou, in timp ce iti transformi costurile de IT din cheltuieli de capital in cheltuieli operationale.

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.