Koding Tech Select Episodul 27

koding select ep 27

Share This Post

In vacanta sau nu, se pare ca avem subiecte interesante si saptamana aceasta. Astfel, va asteptam diseara, incepand cu ora 19:00, la Koding Tech Select, Episodul 27, pe canalul nostru de YouTube, unde vom discuta pe marginea urmatoarelor stiri:

Doi fosti angajati din conducerea WhatsApp lanseaza o noua retea sociala, HelloApp, care promite sa apropie interactiunea din aplicatie de interactiunea din viata reala. Autorii promit sa nu implementeze niciodata reclame, boti, functionalitati de like, follow sau algoritmi care sa invete comportamentul utilizatorilor.

Asa cum stiam deja, atunci cand se investesc suficient de multi bani si resurse, orice sistem informatic poate fi compromis. Astfel, s-a aflat ca mai multe modele iPhone au fost compromise de virusul Pegasus.

Google maps, criticat pentru ca ofera rute care pot pune in pericol viata biciclistilor montani. Probabil ca undeva pe parcurs s-a pierdut dorinta de a merge pe munte pentru a te detasa de tehnologie. Astfel, vietile celor care urmeaza trasee montane folosing Google Maps isi pun viata in pericol.

Windows 365 este un serviciu pe care Microsoft il va lansa in perioada urmatoare. Este vorba despre un PC as a service. Mai exact, asa cum spuneam pana acum ca One Drive este stick-ul tau online, Windows 365 va deveni PC-ul tau online. Nu conteaza de pe ce dispozitiv te conectezi, vei avea la indemana o resursa always-up, de pe care iti poti desfasura activitatea. S-a produs astfel si prima gafa, intr-o prezentare unde se vede costul pentru o configuratie de 2 CPU, 4GB de RAM si 128GB storage la 31 de dolari.

Mirosoft cere intr-un post pe Twitter, 20.000 like-uri pentru a-l aduce inapoi pe Clippy. Postarea strange aproape de 10 ori mai multe like-uri, iar Microsoft revine spunand ca se va tine de cuvant. Remember Clippy?

Ne vedem diseara, de la 19.00, pe Canalul de YouTube KodingTech, la Koding Tech Select Episodul 27.

Pe curand!

More To Explore

KodingTech

Noul Microsoft Planner

Atunci când vorbim despre Microsoft 365 si toate instrumentele disponibile, primul cuvânt care ne vine in minte este ‚colaborare’. Toate aceste instrumente sunt construite astfel

Uncategorized

Copilot pentru Windows in Romania

Daca folosești Windows 11, si ai făcut ultimul update 22H2, atunci avem vesti bune pentru tine! (daca nu ai update-ul disponibil, poți grăbi procesul înrolându-te