Cea mai bună definiție pentru Office 365

Share This Post

Multă lume întreabă ce este Office 365. Pentru că nu este doar o nouă versiune de Word sau Excel și PowerPoint. De fiecare dată încercăm să găsim cea mai scurtă și cuprinzătoare definiție pentru platforma de lucru care este de fapt Office. Colegul nostru Eduard a găsit probabil cea mai bună descriere, pornind, cum altfel, de la ceea ce îi place la această platformă:

Îmi place că Office 365 vine ca o extensie extrem de naturală a comunicării face2face. Având totul integrat, fac foarte ușor schimbul între diverse canale de comunicare.
De exemplu, după ce termin de redactat un document de specificații, îl trimit colegilor mei încărcându-l pe OneDrive. Apoi am acces la el direct de pe calculatorul din sala de ședințe unde dezbatem cum vom realiza implementarea. Modificările le facem în timp real, fără să-mi fac griji că trebuie să gestionez o mulțime de versiuni sau să sincronizez documentul pe PC-ul meu.
Pe parcursul zilei comunicăm pe Skype detaliile și reușim sa identificam rapid blocajele. Partajarea de ecran ne permite sa inspectăm în tandem codul dezvoltat.
La sfârșitul zilei împărtășesc pe Yammer rezultatele muncii sau articolele care m-au ajutat sa depășesc problemele dificile.
Contează mult sa termini o zi grea de munca cu o apreciere din partea colegilor pentru efortul depus. Cireașa de pe tort e ca am putut scrie acest mesaj relaxat pe canapea folosind Outlook for Mobile 🙂

Află mai multe despre Office 365

More To Explore

KodingTech

Noul Microsoft Planner

Atunci când vorbim despre Microsoft 365 si toate instrumentele disponibile, primul cuvânt care ne vine in minte este ‚colaborare’. Toate aceste instrumente sunt construite astfel

Uncategorized

Copilot pentru Windows in Romania

Daca folosești Windows 11, si ai făcut ultimul update 22H2, atunci avem vesti bune pentru tine! (daca nu ai update-ul disponibil, poți grăbi procesul înrolându-te