fbpx

Încă un update important: acum la Kindle

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ai un Kindle mai vechi, uitat printr-un sertar? Scoate-l, încarcă-l și pornește-l azi sau cel târziu mâine. Altfel își va pierde funcția de conectare la WiFi, utilă pentru a descărca noi cărți sau pentru… a-ți aduce la zi software-ul. Sunt în pericol doar acele Kindle-uri care au zăcut prin casă fără să fie folosite de ceva vreme, pentru că de fiecare dată când se conectează la net, e-reader-ul se pune singur la punct cu versiunea de soft.
Acest nou update afectează toate modelele mai vechi decât Paperwhite 2012 (lista completă aici) și este ușor de făcut. Trebuie doar să fie conectat la o rețea WiFi cu acces la internet.
Dacă nu faci update până mâine (22 martie) mai există o speranță, chiar dacă îți apare mesajul Your Kindle is unable to connect at this time. Please make sure you are within wireless range and try again. If the problem persists, please restart your Kindle from the Menu in Settings and try again.” Va trebui să rezolvi problema manual, prin conectarea Kindle-ului la PC, conform instrucțiunilor de aici.
Încă un motiv să mai punem din când în când mâna să citim o carte.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore