Microsoft Office 365

De la 4.2€/utilizator pe luna


KodingTech

Pas cu pas de la provocare la solutie

kodingtech_solutii_cloud_office365_durere

Te regasesti in (cel putin) una dintre situatiile de mai jos?

Inbox-ul e-mail-urilor tale este invadat constant de spam si malware si nu toti oamenii din companie inteleg cum sa evite aparitia lor.

Achizitia de licente pentru computerele din companie este costisitoare si presupune plati imediate.

Solutiile pe care le folosesti nu te ajuta sa cresti productivitatea echipei.


Pierderea unor echipamente IT (laptop, tableta, smartphone) a generat pierderi de date si riscul ca acestea sa fie accesate de catre persoane din afara companiei si pana acum nicio solutie nu s-a dovedit eficienta.

Comunicarea si colaborarea interna si cu clientii si partenerii se desfasoara cu multe sincope (partajarea de documente, feedback-uri, actualizari, etc).

Lucrul cu oamenii sau echipele care nu se afla permanent la sediu/birou este dificila si neproductiva, generand blocaje si intarzieri in procese si proiecte.

Koding Tech Microsoft Partner

Suntem partenerul tau in transformarea digitala

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft (3 competente Gold si 3 Silver) care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau un serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung. Consideram ca fiecare client este in egala masura important, ca fiecare achizitie este inceputul unei colaborari si ramanem deschisi la a-ti oferi consultanta si suport ori de cate ori ai nevoie.

Pentru ca tu sa poti creste comunicarea, productivitatea si eficienta fluxurilor in compania ta ai nevoie de aplicatiile Office 365 – solutiile optimizate care iti aduc cele mai recente instrumente de inteligenta artificiala si stocare online a fisierelor.

Consultanta initiala
100%
Solutie personalizata
100%
Costuri optimizate
100%
Suport post-achizitie
100%
kosingtech_solutii_cloud_office365_sectiune2
kodingtech_solutii_cloud_office365_sectiune1

De ce ai nevoie de Office 365?

Productivitate Mobilitate Flexibilitate

Cu Office 365 echipa ta este mobila, conectata si productiva, oriunde s-ar afla.

Office 365 nu este Outlook, Word, Excel. Este o intreaga platforma de colaborare si productivitate. Care ofera si acces facil la aplicatiile pe care le stii deja. Email de business, stocare (aproape) fara limita, comunicare real time, project management, managementul intalnirilor, lista de taskuri si notificari. Precum si multe altele.

Cu Office 365 ai oricand acces la intalniri online, documente partajate, email si calendare de business. Toate la o conexiune de internet distanta, prin PC, laptop, tableta sau smartphone. Iar daca netul nu merge sau esti in avion? Nu-i o problema. Lucrezi local si iti sincronizezi munca cu echipa la prima conectare. 

Toate instrumentele de productivitate si conectivitate intr-o singura platforma

Avantajele utilizarii Office 365

Ai acces permanent la e-mail, contacte, calendare si documente. De oriunde. Pe orice device. In plus, esti oricand fata in fata cu partenerii si colegii in intalniri online.

Fiecare utilizator poate instala Office pana la 5 PC-uri.

Securitate de varf pentru datele si e-mail-urile tale de business. Accesezi de oriunde documentele companiei in conditii de maxima securitate a datelor.

Ai un 1TB de stocare online ca sa salvezi toate informatiile si documentele in cloud pentru backup si acces de oriunde.

Niciodata nu va mai trebui sa cumperi o versiune noua de Office. Adio licente scumpe. Acum folosesti Office 365 cu abonament lunar. Lasa-ne datele mai jos. Un consultant KodingTech, partener Gold Microsoft, te va contacta.

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii.
Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.