KodingTech. 2020 si democratizarea tehnologiei.

Share This Post

2020 anunță și mai multă tehnologie (IT) îmbinată armonios și la timpul potrivit cu creativitatea umană (pentru business-urile de toate dimensiunile). Suntem deja gata să ne ajutăm clienții să se adapteze din mers la schimbările din piață printr-o abordare îmbunătățită. Dezvoltată explicit în jurul unor nevoi și așteptări specifice. Cu oameni noi, dar păstrând filosofia noastră.

Și nu o facem oricum, ci sub o nouă umbrelă: KodingTech.com. Și nu la întâmplare, ci într-un moment cheie:

“În timp ce soluțiile de bază care au dominat preocupările din ultimii ani vor continua să fundamenteze procesul global de transformare digitală, anul 2020 va aduce o serie de tehnologii inovatoare, pregătite să definească noile tendințe ale digitalizării.”

(Forbes – Top 10 Digital Transformation Trends For 2020)

În cele ce urmează îți povestim pe scurt – dar cuprinzător – cum a început povestea Koding și care a fost evoluția noastră de-a lungul timpului, de ce am ales să facem această schimbare și care sunt obiectivele pe care ni le-am propus (pornind de la feedback-ul clienților noștri). Fară să uitam de viziunea și pasiunea noastră.

Koding: de la “The Big Boys’ IT MSP startup” la abordarea customer-centric (citând din primul post de pe blog)

Am început pe piața de IT că un startup ce-și testează validitatea prin servicii clasice – furnizare de echipamente, suport și mentenanță. Ceea ce ne-a diferențiat, încă de la prima livrare, a fost relația cu clientul. Indiferent de tipul relației. În primul an am avut mai degrabă un model de business indirect. Foarte multe servicii oferite partenerilor (concurenților noștri). De ce? Pentru că ne dorim o lume mai bună. Concurența nu face rău nimănui. Din contră.
Nu ne-am mulțumit să oferim servicii și/sau produse punctuale doar de dragul de a crește profitabilitatea business-ului. Ne-am dorit mai mult. Ne-am dorit o relație de parteneriat cu fiecare dintre cliențîi noștri – un mod prin care să îi asigurăm că pot conta pe suportul nostru dincolo de limitările unui contract sau ale unui proiect agreat.
De la începutul anului 2016 am migrat către un model de business direct. Ne-am adresat direct clienților finali (companii). De ce? Ne dorim să contribuim la o lume mai bună prin puterea exemplului.

Feedback-urile primite de la clienți ne-au confirmat că aceasta este abordarea corectă, iar pasiunea pentru a face lucrurile mai bine și altfel ne-au definit direcția pe care vrem să mergem: customer-centric.

Am folosit tehnologia (IT) că resursă de bază, am combinat-o cu capacitatea noastră de a analiză. Sau privirea în detaliu asupra nevoilor. Și, în măsură posibilităților:), am adăugat și creativitate pentru a construi oferte personalizate. În mod permanent ne-am concentrat să răspundem unor nevoi reale. Iar constrângerea permanentă a fost de a alege abordările bune. Pentru tine. Și de a face lucrurile mai bine. Cu aceeași dorință.

Lăsând în subsidiar intenția de vânzare și aducând în prim-plan nevoile clienților, am câștigat încrederea și, odată cu ea, un portofoliu bogat și stabil. Nu putem spune că toți producătorii ne iubesc pentru aceasta abordare. Dar, … nu-i atât de grav. Mai bine construim pentru viitor.

Recomandările ne-au deschis noi uși spre noi parteneriate, ajutându-ne să ne dezvoltăm constant și să creștem numărul de clienți. Pe de altă parte, experiența pe care am dobândit-o prin livrarea de echipamente și soluții IT ne-a garantat succesul că parteneri de încredere și pentru furnizori. Inclusiv de pe o astfel de poziție de parteneriat ne-am concentrat pe așteptările clienților și, în special, pe a simplifica accesul la avantaje. Am înțeles că, așa cum se întâmplă în cazul oricărui produs/serviciu nou, pentru clienți pot apărea blocaje sau dificultăți la implementare sau utilizare – ceea ce reduce șansele că aceștia să se bucure de avantajele achiziției.

kodingtech 2020 we spoil our customers

Koding devine KodingTech. De la .ro la .com. De ce am făcut această schimbare?

Atunci când suntem întrebați “De ce am ales să facem această schimbare?” suntem tentați să răspundem automat “Pentru că vrem să ducem și mai departe abordarea noastră.” Dar știm că un astfel de răspuns nu ar fi suficient. 🙂 Iată, așadar, 5 dintre motivele care ne-au convins că este un moment bun și că putem oferi mai mult prin acest rebranding:

  • Un nume sugestiv pentru ceea ce facem AZI pentru MÂINE. Tehnologia este un instrument prin care îmbunătățim calitatea vieții. Noi ne-am încăpățânat să devenim foarte buni în a o folosi, pentru că business-ul tău să poată fi dezvoltat și gestionat mai simplu, iar tu, cel care îl conduci, să ai mai mult timp liber la finalul zilei. Îmbinăm creativitatea umană cu resursele IT pentru a genera valoare în compania ta și a te ajută să crești real, cu rezultate cuantificabile.
  • Un domeniu care să reflecte complet portofoliul și obiectivele Portofoliul nostru de clienți este în continuă creștere – și nu doar pe piața românească. Migrarea către .com a apărut, așadar că o necesitate firească, generată atât de rezultatele pe care le-am avut până acum, cât și de obiectivele care vizează piețele pe care ajungem în următorii 3 ani.
  • Pregătim lansarea unor produse noi (made by KodingTech). Testăm deja o serie de produse specifice KodingTech care urmează să fie lansate în 2020. Acestea sunt rezultatul feedback-urilor primite de la clienți și vin să răspundă unor cerințe specifice dar care au o anumită recurență. Automatizarea unor procese, conectivitatea și integrarea de resurse sunt doar o parte dintre avantajele cu care noile produse vor veni la pachet. Ne-ar plăcea să vă povestim mai multe dar…am strica farmecul de a le descoperi, rând pe rând, la momentul potrivit.
  • Noi parteneriate cu furnizori strategici. 2020 aduce, pe lângă o serie de produse noi în oferta KodingTech, și parteneriate cu furnizori strategici care ne vor permite să ofertăm într-o manieră și mai flexibilă. Curios cine vor fi partenerii KodingTech? Înscrie-te la newsletter (formularul din josul paginii) ca să te putem ține la curent cu aceste noutăți!
  • Facem din democratizarea tehnologiei (IT) principala premisă a digitalizării. Nevoia de digitalizare este evidentă pentru orice tip de companie – indiferent de mărimea ei sau de industrie. Accesul facil la tehnologie simplifică procesul digitalizării, atâta timp cât fiecare pas este corect făcut – din faza de pre-achiziție până la implementare și utilizare. Acesta este practic și rolul nostru. Prin KodingTech vrem să ne asigurăm că o companie achiziționează și implementează soluții personalizate care să fie accesibile cât mai multor oameni. În plus, vrem că aceștia să înțeleagă, încă de la început, cum pot fi ele folosite corect, complet și în favoarea companiei.

Tehnologie (IT) + Creativitate  = KodingTech #MadeInCotroceni (pe scurt despre K Team)

KodingTech este o companie IT tânără, bazată în primul rând pe oameni. Am creat hashtag-ul #MadeInCotroceni pentru că în mansarda de pe strada Ernest Juvara a început totul (noutati curand si despre Mansarda), și tot acolo ne-am dezvoltat și am crescut (în experiență, în cifre și număr de oameni în echipă). 

Înțelegerea viitorului tehnologic este pasiunea noastră și ceea ce ne-a adus împreună. Ne plac provocările și nu credem în imposibil. Credem, în schimb, că inteligența umană și tehnologia (IT) pot fi, împreună, o super-putere capabilă să rezolve și cele mai dificile probleme. 

Suntem flexibili și bogați în resurse. Dacă, prin reducere la absurd, nevoile companiei tale sunt în afara sferei noastre largi de expertiză, apelăm la parteneri care ne-au câștigat încrederea în timp. Noi suntem cei care achiziționăm de la ei servicii specifice, învățăm rapid să le implementăm, astfel încât, ție îți livrăm cu succes soluția integrală de care ai nevoie.

Ne măsurăm succesul în gradul de satisfacție pe care îl lăsăm în urma noastră. Acționăm după deviza:

“Existăm pentru a ne răsfăța clienții”

CITAT DE PE WIKI-UL INTERN KODINGTECH

More To Explore

KodingTech

Importanta serviciilor IT externalizate

Activitatea de la birou a devenit tot mai dependenta de buna funcționare a componentelor IT. Fie ca vorbim de soluții standard precum laptop-uri sau stații