11 lucruri cool pe care nu știai că le poate face Office 365

Share This Post

Organizezi ședințe de afaceri la Starbucks, rezervi un Uber sau programezi trimiterea unui email peste câteva zile. Sunt câteva din funcționalitățile cool ale Office 365, aflate pe o listă publicată de Business Insider. Detalii despre ce înseamnă Office 365 găsești pe pagina noastră dedicată. Iar mai jos este lista completă de tips&tricks Office 365:

1. Ții următoarea ședință de business la cel mai apropiat Starbucks

Cu extensia Starbucks pentru Outlook poți să planifici o întâlnire la cafenea în locul unei săli reci de conferințe. Găsești o grămadă de alte extensii de Outlook pe Office Store.

Extensia Starbucks pentru Outlook tehnologie de business inteleasa de Koding
Extensia Starbucks pentru Outlook

2. Și totuși PowerPoinT-ul se miȘcă

Ai un slide cu diverse obiecte în el. Fă-i o copie. În al doilea slide mută elementele unde vrei. Când dai Play la prezentare, obiectele se vor muta lin către noua poziție, ca într-un gif animat.

Office 365 functie Morph tranzitie elemente Powerpoint PPT
Funcția Morph pentru tranziția elementelor în PPT

3. Cauți pe net direct din Word 

Nu mai este nevoie să accesezi un browser pentru a căuta ceva pe internet. Trebuie doar să dai clic pe cuvânt, apoi să selectezi „Smart lookup” și o fereastră a căutările Bing va apărea în cadrul documentului.

Căutare bing din documentele Office 365 Microsoft tehnologie inteleasa de Koding
Căutare bing din documentele Office 365

4. Plătești cu PayPal direct din Outlook

Accesează-ți contul PayPal pentru a trimite bani prin e-mail prietenilor cu extensia PayPal pentru Outlook. Aceasta este disponibilă pentru utilizatorii de Office 365, dar extensia poate fi, de asemenea folosită de cei care au Outlook 2013. Găsiți extensia pe magazinul de aplicații Office app Store.

Office 365 Microsoft plata PayPal
Plăți sigure prin Paypal pe Outlook

5. Rezervi un UBER direct din calendarul tău de Outlook

Cu noua extensie Uber de Outlook poți să-ți setezi un Uber reminder. Acest reminder este trimis către telefonul tău la momentul prestabilit, cu destinația deja inclusă. Mai trebuie doar să apeși pe notificare pentru a confirma comanda către Uber.

Office 365 Microsoft comanda Uber automatizata tehnologie implementata de Koding
Comandă un Uber pentru un eveniment din calendar Outlook

6. Programezi trimiterea unui mail pentru orice dată dorești

Poți face asta prin aplicația Boomerang, care îți permite să stabilești data și ora la care pleacă email-ul. De asemenea, dacă nu ai primit răspuns la email, Boomerang îți amintește să mai faci un follow-up.

Office 365 Microsoft programare trimitere mail
Cu aplicația Boomerang din Office 365 îți setezi emailuri și întâlniri prealabil

7. Conduci proiecte – sau mai pe românește, project-management

Microsoft a lansat noua funcție Microsoft Planner în ediția de Office 365. Este ca o listă de sarcini combinate pentru tot grupul. Cu Plannerul Microsoft echipele pot să primească și să colaboreze pe sarcini, să-și seteze deadline-uri, să actualizeze statusuri, să trimită fișiere, iar toate aceste informații sunt încadrate într-un singur sistem. Plannerul apare în pagina de lansare a aplicației Office 365.

Office 365 Microsoft Planner tehnologie business project management utilizata de Koding
Planificator pentru Project Management inclus în Office 365

8. El este Sway, urmașul smart și legitim al PPT-urilor

Microsoft Sway este un software online pentru prezentări, alternativă la PowerPoint, prin care poți pune în prezentare poze sau video de pe internet, PC sau din OneDrive. Mai mult, poți crea un sondaj live cu PollEverywhere.com. Crează sondajul și atașează-l prezentării prin aplicația Sway.

Office 365 Microsoft Sway urmas Powerpoint tehnologie implementata de Koding
Află cum să adaugi un sondaj online în prezentare

9. Lucrezi cu echipa la același  document simultan

Acum poți lucra cu toată echipa la același raport în Word, Excel sau PowerPoint. Poți vedea în timp real cine editează și ce modificări face.

Office 365 Microsoft colaborare simultana pe un document tehnologie implementata de Koding
Documentele pot fi editate de mai mulți, simultan

10. Transformi datele anoste în hărți sexy

Pentru utilizatorii ediției de business de Office 365, Excel are Power Map, care poate crea hărți din serii de date. Dacă datele au o corespondență geografică, funcția îți permite să vezi hărți 3D. Dacă versiunea ta suportă funcția Power Map, o găsești prin Insert/Map.

Office 365 Power Map Excel tehnologie recomandata de Koding
Transforma datele în hărți

11. Scanezi notițele de la întâlniri și Office va putea citi textul

Aplicația gratuită Office Lens pentru iOs și Android transformă camera telefonului într-un scanner inteligent. Fă o poză notițelor de pe tablă sau unui document fizic, iar aceasta va citi și transfera informația în aplicația de notițe Microsoft, OneNote.

Office 365
Scanează notițe, imagini și documente

Găsești mai multe detalii despre Office 365 pe pagina noastră dedicatăÎncearcă-l gratuit.

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea