Koding Tech Select: mănușa cu sonar și telefonul cu reacție.

Share This Post

Astăzi ne relaxăm în scaun și ne uităm la filme. Nu de alta dar între Crăciun și Revelion simțim nevoia să ne lăsăm masați vizual.
De-acum putem folosi ecolocația subacvatică aproape la fel ca delfinii. Un grup de cercetători japonezi de la Tsukuba University a construit o mănusă sonară, care “vede” obstacolele cu ajutorul ultrasunetelor și transmite apoi feedback sub forma unor vibrații în degetele înotătorului. Perfecte pentru snorkeling pe plajele din Thassos.


Veteranii zic că e o soluție proastă. Early-adopters sunt încântați. Iar adepții teoriei conspirației sunt convinși că marile corporații o vor ignora, ca să vândă mai multe telefoane. E vorba de telefonul cu jeturi de aer care se activează când simte apropierea unei lovituri. Adio telefoane sparte, ecrane crăpate și bani aruncați, bun venit telefoanelor cu baterie infimă și butelie de CO2 ca accesoriu. Este o idee mai veche, dar frumos pusă în imagini.


Și la final, un masaj vizual anticelulitic cu o retrospecivă a anului de la GoPro. Setați rezoluția la maximum și respirați adânc.


Vă dorim un an nou cu tehnologii suficient de avansate încât să pară magice.
Echipa Koding

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea