Despre noi

Cine suntem si ce facem

Cine suntem?

Pe scurt, KodingTech.

Mai complex: suntem o companie care utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru a-ti oferi solutii IT personalizate si integrate. Intentia noastra este ca business-ul tau sa poata fi gestionat mai usor, dezvoltat mai inteligent si sa devina mai profitabil cu efort minim investit.

Practic, intelegem nevoile specifice companiei tale, configuram o solutie completa si o implementam, astfel incat business-ul tau se va bucura de un sistem IT functional si sigur. Apoi ne ocupam de mentenanta si il imbunatatim, pe masura ce traiectoria afacerii tale se schimba si apar nevoi diferite de cele initiale.

Misiunea noastra este deKodificarea viitorului in tehnologie

Suntem pregatiti sa iti oferim in orice moment solutia nevoilor tale; de la securitate la retele WIFI profesionale, de la instrumente de productivitate la aplicatii de business intelligence. In acest fel ne asiguram ca te vei bucura de avantajele digitalizarii afacerii tale si de o relatie de colaborare de invidiat pe termen lung.

Respiram tehnologie

Aceste cuvinte, uneori o sursa de inspiratie, alteori ceva la care aspiram; iar din cand in cand doar ceva la care visam, desi de cele mai multe ori reprezinta exact ceea ce facem.

KodingTech Team Echipa

Atunci cand lucram, suntem ghidati de urmatoarele principii:

Tehnologia este un instrument prin care imbunatatim calitatea vietii.

Ne-am incapatanat sa devenim foarte buni in a o folosi, pentru ca business-ul tau sa poata fi dezvoltat si gestionat mai simplu, iar tu, cel care il conduci, sa ai mai mult timp liber la sfarsitul zilei.

Suntem flexibili si bogati in resurse (atat umane, cat si tehnologice).

Daca, prin reducere la absurd, nevoile companiei tale sunt in afara sferei noastre de expertiza, apelam la parteneri care ne-au castigat increderea in timp. Noi suntem cei care achizitionam de la ei servicii specifice si invatam rapid sa le implementam astfel incat sa iti livram cu succes solutia integrata de care ai nevoie.

Ne masuram succesul in gradul de satisfactie pe care il lasam in urma noastra.

Actionam dupa deviza: “Existam pentru a ne rasfata clientii”.

KodingTech. Powered by people.

KodingTech este un loc in care priceperea si comportamentul sunt cele mai apreciate calitati umane. Ne incurajam colegii care simt ca traseul de invatare se parcurge prin munca.

Analiza si adoptarea unor noi idei, concepte, trenduri, este un proces natural, alimentat de interesul nostru cu privire la tot ce inseamna tehnologie.

Incurajam opiniile si criticile constructive, exprimate intr-o maniera directa, sincera dar si sensibila.

In mediul nostru de munca, talentul si responsabilitatea inlocuiesc proceduri complexe. Asa ne asiguram un program de lucru flexibil si incurajam munca din pasiune.

Ne masuram munca prin doua metrici: eficacitate si multumirea clientului. La sfarsitul zilei, tot ce conteaza este impactul pozitiv avut asupra business-ului clientului si bucuria noastra pentru o treaba bine facuta.

 


Fa cunostinta cu echipa KodingTech

Figurile din spatele succesului nostru

Cristi

Sales Manager

Razvan

Management Consultant

Vlad

Mk&Ops Lead

Vlad

Purchase Manager

Virgil

Customer Success Lead

Andrei

Dev Lead

Tudor

Sales Consultant

Adrian

Customer Success

Ioan

Product Developer

Alex

Developer

Constantin

Customer Success

Narcisa

Frontend Developer

Razvan

Full Stack Developer

Stefan

Helpdesk Specialist


Suntem KodingTech si te invitam sa ne cunosti mai bine!

O sa-ti placa. Creeaza si adictie. Dar nu-i atat de rau.