Koding Tech Select Episodul 2

Share This Post

In editia KodingTech Select din aceasta seara, de la ora 19.00, abordam un subiect de actualitate- confidentialitatea datelor pe platformele de comunicare. Interesant de observat cum o parte dintre utilizatori se preocupa de acest aspect si cauta alternative in acest sens.  

Pe final, discutam si despre un laptop care promite multe, dar care vine intr-un format atipic. 

  • Sub pretextul imbunatatirii experientei utilizatorilor, WhatsApp anunta schimbarea temenilor si conditiilor, iar o parte dintre utilizatorii preocupati de confidentialitatea datelor migreaza catre Signal si Telegram, care au inregistrat o crestere a instalarilor de 9500%, respective 151. In total, peste 30 de milioane de useri. Schimbarile se refera la acodrul de a permite Facebook sa acceseze informatii legate de confidentialitatea datelor- contul tau, numar de telefon, adresa IP, modul in care interactionezi cu persoanele si istoricul tau de prezenta online. 
  • Datele a peste 533 de milioane de utilizatori Facebook sunt de vanzare la 20$ pe utilizator. Primesti un pret mai bun in cazul in care decizi sa cumperi bulk. 
Confidentialitatea datelor KodingTech
  • Microsoft lanseaza o reclama in care ironizeaza Touch Bar-ul de pe dispozitivele Mac, dar pozitioneaza Surface Pro 7 ca laptop de gaming, un laptop cu placa video integrata. 
  • Asus ROG flow X13 – un laptop gaming ready 2 in 1 de 13’’ cu 32 GB RAM, Ryzen 9 si 1TB SSD, care vine cu un o placa video externa. Asus promite echivalentul RTX 3080 intr-un laptop ultra portabil. 
Acestea fiind spuse, va invitam alaturi de noi, in aceasta seara la KodingTech Select Episodul 2, o discutie ”pe bune”, LIVE, de la 19.00, pe Canalul de YouTube KodingTech
Link-ul emisiunii aici.

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea