Koding Tech Select Episodul 2

Share This Post

In editia KodingTech Select din aceasta seara, de la ora 19.00, abordam un subiect de actualitate- confidentialitatea datelor pe platformele de comunicare. Interesant de observat cum o parte dintre utilizatori se preocupa de acest aspect si cauta alternative in acest sens.  

Pe final, discutam si despre un laptop care promite multe, dar care vine intr-un format atipic. 

  • Sub pretextul imbunatatirii experientei utilizatorilor, WhatsApp anunta schimbarea temenilor si conditiilor, iar o parte dintre utilizatorii preocupati de confidentialitatea datelor migreaza catre Signal si Telegram, care au inregistrat o crestere a instalarilor de 9500%, respective 151. In total, peste 30 de milioane de useri. Schimbarile se refera la acodrul de a permite Facebook sa acceseze informatii legate de confidentialitatea datelor- contul tau, numar de telefon, adresa IP, modul in care interactionezi cu persoanele si istoricul tau de prezenta online. 
  • Datele a peste 533 de milioane de utilizatori Facebook sunt de vanzare la 20$ pe utilizator. Primesti un pret mai bun in cazul in care decizi sa cumperi bulk. 
Confidentialitatea datelor KodingTech
  • Microsoft lanseaza o reclama in care ironizeaza Touch Bar-ul de pe dispozitivele Mac, dar pozitioneaza Surface Pro 7 ca laptop de gaming, un laptop cu placa video integrata. 
  • Asus ROG flow X13 – un laptop gaming ready 2 in 1 de 13’’ cu 32 GB RAM, Ryzen 9 si 1TB SSD, care vine cu un o placa video externa. Asus promite echivalentul RTX 3080 intr-un laptop ultra portabil. 
Acestea fiind spuse, va invitam alaturi de noi, in aceasta seara la KodingTech Select Episodul 2, o discutie ”pe bune”, LIVE, de la 19.00, pe Canalul de YouTube KodingTech
Link-ul emisiunii aici.

More To Explore

KodingTech

Ce inseamna backup de date si ce rol are

Ce inseamna backup de date si ce rol are Foarte multe industrii din zilele noastre functioneaza pe baza principiului ca informatiile, care de care mai