Despre Educatia Financiara la Koding Connect 39- Money Talks

Share This Post


Printre schimbările aduse de noul an la KodingTech se află și transformarea KodingConnect dintr-o emisiune bilunara, intr-una lunara, care va avea loc in ultima zi de joi a fiecarei luni.  Tot LIVE pe Canalul de YouTube KodingTech, tot de la 19.00, tot la fel cum v-am obisnuit, cu subiecte dezbatute ”pe bune” si invitati care mai de care. 

Pentru prima editie din 2021 am ales sa discutam despre un subiect important, la care ne gandisem inca din luna decembrie, dar despre care am decis ca ar fi bine de abordat la inceput de an.   Poate asa, cu toate cu toate informatiile acumulate, reusim sa realizam cu totii mai usor si mai rapid ce am pus in tabelul numit ”New year’s Resolutions”

Așadar, incepem in fortă seria editiilor Koding Connect din acest an cu un subiect necesar si de actualitate ”Educatia financiara”. Un domeniu slab exploatat in Romania, dar aparent solicitat din ce in ce mai des. 

Sa fie de vina scaderea nivelului de trai, criza care urmeaza sau pur si simplu ne trezim ca societate, incepand sa ne punem si noi intrebarile pe care occidentalii si le pun deja de zeci de ani?  Nu stim, insa oricare ar fi motivul datorita caruia educatia financiara este un subiect din ce in ce mai cautat la noi, e bine ca se intampla. Fiind necesara in aproape orice facem, e cu siguranta util sa cunoastem regulile de aur pe care le implica.  

Educatia financiara kodingtech

Despre cum sa castigi mai mult, cum sa cheltuiesti mai putin, despre cum sa scapi de grija lipsei banilor, precum si despre alte elemente de baza care ne pot imbunatati calitatea vietii, discutam joi, 28 ianuarie la Koding Connect 39- Money Talks, LIVE pe Canalul nostru de YouTube, cu invitatii nostri Razvan Ziembra, Andrei Vasile- Co-Founder SanoPass, Silviu Chiran si Ioan Ivan.

Incercam impreuna cu invitatii nostri, specialisti din domeniul financiar si oameni care deja aplica reguli legate de educatia financiara de dinainte sa fie la moda, sa acoperim aceasta nevoie de informare si sa aducem pentru comunitate informatii utile.  

Faptul ca in viitor exista pericolul unei crize nu mai este pentru nimeni un secret, asa ca haide sa ne informam despre cum ne ajuta educatia financiara sa actionam in viata de zi cu zi, dar mai ales in perioadele dificile.  

Nu rata emisiunea Koding Connect 39- Money Talks, de joi, de la 19.00, iar daca intre timp ai vreo intrebare legata de acest topic te rugam sa ne o transmiti in comentarii. O includem in desfasurator, iar invitatii nostri iti raspund in cadrul emisiunii cu subiect si predicat.

Daca ai ratat ultima editie Koding Connect o poti vizualiza aici.

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea