Koding Tech Select Episodul 1

Share This Post

Koding Connect, emisiunea pe care in anul 2020 am tinut-o online, la fiecare doua saptamani, devine un eveniment pe care il vom organiza o singura data pe luna, in ultima zi de joi din luna respectiva.

Dam startul luna aceasta, pe data de 28, LIVE pe canalul nostru de YouTube.

Insa, pentru ca ne dorim sa ramanem aceeasi sursa de informatii utile cu care v-am obisnuit, vom organiza saptamanal, tot pe Canalul de YouTube KodingTech,  un LIVE de 15-30 de miunute, in care vom discuta despre evenimentele tehnologice din ultima saptamana.

Discutiile se vor concentra in jurul articolului KodingTech Select, pe care il publicam tot saptamanal, in aceasi zi a evenimentului LIVE.

Va asteptam in aceasta seara alaturi de noi la prima editie LIVE a KodingTech Select in care vom discuta despre:

  1. Lansarea Samsung Galaxy S21 – Pe langa imbunatatirile legate de camera si putere de procesare, Samsung face niste schimbari interesante. In primul rand renunta la posibilitatea de a putea adauga un card microSD. Apoi, dupa ce i-au roast-uit pe cei de la Apple pentru ca au renuntat la alimentatorul din cutie, fac acelasi lucru. Acestea se vand, desigur, separat.
  1. Au aparut zvonuri cum ca Apple ar testa prototipuri de ecrane pliabile. Ar fi interesant sa vedem un astfel de dispozitiv in viitor, dar la standardele si calitatea cu care Apple ne-a obisnuit.
  1. Daca vrei sa te joci Counter Strike din locuri publice in mijlocul pandemiei, vrei sa luminezi in intuneric, vrei microfon si casti direct in masca sau vrei un purificator de aer mobil, companii ca LG si Razer au create mastile inteligente.
  1. CES 2021 anunta dispozitive interesante precum Asus Strix Scar 15, un laptop cu 360Hz refresh rate, Pocketalk S, un traducator de buzunar si MyQ Pet Portal 1 – o usa inteligenta pentru animalele de companie (2999 dolari), ThinkPad X1 Titanium Yoga si multe altele.

Daca v-am facut curiosi, va asteptam alaturi de noi, LIVE, de la 19.00, pe canalul nostru de YouTube.

Link-ul emisiunii il gasiti aici.

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea