Fă ACUM update la Adobe Flash. Din nou.

Share This Post

Adobe Flash are din nou nevoie de un update de securitate. Situația e serioasă, după ce au apărut rapoarte că noi vulnerabilități ale Adobe Flash sunt deja exploatate.
Adobe a publicat un patch de securitate pentru 23 de vulnerabilități critice. Printre acestea se numără unele care îi pot permite unui hacker să preia controlul total asupra computerului victimei, sau care sunt folosite pentru atacuri țintite.
Este foarte important să faci cât mai repede un update AICI.
Dacă folosești doar Google Chrome, componenta Adobe Flash din Chrome își face update automat. Este recomandat să te asiguri că orice altă instalare de Flash pe computer este de asemenea adusă la zi, deoarece browserele web nu sunt singurele modalități prin care se răspândesc codurile malware.
Pentru a reduce vulnerabilitatea PC-ului tău, setează software-ul Adobe să își facă automat update-urile. Dacă te temi că durează prea mult până când computerul găsește singur acele update-uri, poți vizita Adobe Flash Player Download Center.

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea