3 motive pentru care sa alegi Microsoft 365 pentru afacerea ta

Share This Post

Într-o lume in continua schimbare, soluțiile software integrate sunt extrem de importante pentru orice tip de afacere. Afacerile trebuie să se adapteze rapid și să utilizeze instrumente eficiente pentru a rămâne competitive. 

Una dintre soluțiile de acest tip din portofoliul KodingTech este Microsoft 365. In calitate de partener Microsoft reușim sa propunem soluția perfecta pentru specificul fiecărei afaceri.

De ce ne place Microsoft 365?

Simplu: 

Accesul la aplicații și fișiere de oriunde. Acest aspect este esențial pentru colegii tai. Oferindu-le posibilitatea de a fi conectați și productivi în orice moment și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Toate acestea într-un mod eficient si sigur. Poți continua sa lucrezi pe fișierul de la birou, de pe telefonul mobil sau de pe computerul de acasă. In plus poți colabora pe orice tip de fișier, poți primi feedback in timp real si poți reveni oricând la o versiune anterioara a documentului in cazul in care cineva a făcut o greșeală. 

Securitate Avansată. Microsoft 365 oferă o serie de funcționalități de securitate pentru a proteja datele, aplicațiile și utilizatorii împotriva amenințărilor de orice tip. De la funcționalități de protecție a datelor in cazul in care un dispozitiv a fost pierdut, pana la protejarea utilizatorului final prin aplicarea de filtre anti-spam si anti-phishing. In plus, poți gestiona accesul granular la anumite aplicații sau fișiere. Astfel, anumite informații pot fi accesate doar de către utilizatorii care au nevoie de acestea. 

Flexibilitatea și Scalabilitatea. Cu zeci de planuri si addon-uri ce pot fi adăugate, Microsoft 365 este una dintre cele mai complete soluții de acest tip. Mixul de licențe de care are nevoie compania ta va asigura faptul ca plătești doar funcționalitățile de care ai nevoie cu adevărat. Mai mult, poți adăuga sau elimina licențe de la o luna la alta. In acest fel nu ramai cu licențe de care nu mai ai nevoie. 

KodingTech este partenerul Microsoft care nu se limitează la a-ti livra un produs sau un serviciu. Plecam întotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achiziția pe care o faci este una care te poate ajuta real si pe termen lung.

Consideram ca fiecare client este in egala măsura important, ca fiecare achiziție este începutul unei colaborări si rămânem deschiși la a-ți oferi consultanta si suport ori de cate ori ai nevoie. 

Pentru ca tu sa poți creste comunicarea, productivitatea si eficienta fluxurilor in compania ta ai nevoie de aplicațiile Microsoft 365 – soluțiile optimizate care iți aduc cele mai recente instrumente de inteligenta artificiala si stocare online a fișierelor. 

Pentru alte informații despre funcționalități, beneficii si nevoile specifice ale afacerii tale, contactează-ne completând formularul din josul paginii. 

 

More To Explore

KodingTech

Importanta serviciilor IT externalizate

Activitatea de la birou a devenit tot mai dependenta de buna funcționare a componentelor IT. Fie ca vorbim de soluții standard precum laptop-uri sau stații

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile