ThinkPad P50: un cal de bătaie pentru creativi

Share This Post

În mod tradițional, stația de lucru însemna un PC infernal de puternic, găzduit într-o cutie metalică grea, din care se aud ventilatoare și iese multă căldură. Aproape ca un server.
De câțiva ani au apărut stațiile de lucru mobile. Mașinăriile infernale au fost înghesuite în carcase de laptop, puțin mai groase, puțin mai mari și mult mai puternice decât laptopurile obișnuite.
Ei bine, ThinkPad P50 este unul dintre acestea. Pentru cunoscătorii fenomenului ThinkPad, stațiile de lucru mobile de la Lenovo se numeau W până de curând. Acum se cheamă P… dar cui îi pasă ?
În niciun caz unui arhitect, designer, fotograf sau creativ interesat de un laptop care să îi facă treaba și când este la client, pe teren sau la munte.
Pentru că asta știe de fapt P50 să facă: să-i dea proprietarului niște ore în plus de somn, bere, familie sau orice altceva decât muncă.
Cum face asta ? ThinkPad P50 este o stație mobilă de lucru cu elemente premium (unele din ele opționale) pe care cu greu le găsești în ale echipamente.
Printre ele:

  • posibilitatea de a alege un ecran 4K (pe un laptop de 15 inci, how about that?)
  • același ecran cu o gamă de culori Adobe RGB care acoperă 99% din spectru
  • stilus
  • touch screen
  • grosime de numai 29.5 mm
  • putere grafică relaxată cu orice aplicații de design, fie că vorbim de Autodesk, AutoCad, Chief Architect, Corel PaintShop, PhotoStudio, VideoStudio, Pinnacle sau MoviePlus. Totul se întâmplă datorită plăciilor  grafice profesionale din gama nVidia Quadro.
  • procesoare Intel Xeon.

Iată o mostră de gaming pe un model dotat doar un procesor i7:


Mai multe detalii despre acest super-laptop găsești pe pagina noastră dedicată stației mobile de lucru ThinkPad P50.

More To Explore

KodingTech

Importanta serviciilor IT externalizate

Activitatea de la birou a devenit tot mai dependenta de buna funcționare a componentelor IT. Fie ca vorbim de soluții standard precum laptop-uri sau stații

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile