Mai multa performanta pentru compania ta

Business Intelligence

Transformam datele din compania ta in repere de business actionable si de impact pentru ca TU sa iei decizii cu adevarat strategice.

kodingtech_solutii_business_consultanta_business_header

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Consumi mult timp facand rapoarte de productvitate si incercand sa extragi date care sa te ajute sa iei decizii pe mai departe pentru afacerea ta? Ai avut de pierdut (clienti, bani, timp, contracte, etc) atunci cand nu ai sesizat la timp ca exista intarzieri sau erori in anumite procese? Ai nevoie de o abordare intuitiva a datelor din companie care sa iti permita sa intelegi instant anumite tendinte si rezultate si sa iei decizii la momentul potrivit? Afacerea ta are nevoie de Business Intelligence de la KodingTech. Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienți cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. KodingTech iti faciliteaza accesul la tehnologia de Business Intelligence care iti permite sa accesezi si vizualizezi datele companiei in formate intuitive (grafice, chart-uri, sumarizari, dashboard-uri, harti, etc), le interpreteaza cu precizie si rafinament si te ajuta sa iei decizii cu adevarat strategice.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Date inteligent structurate

Business Intelligence inseamna, in primul rand, acces la date inteligent structurate si usor de urmarit. Aplicațiile BI pot include o varietate de componente precum rapoarte tabelare, grafice sau panouri de control si poti monitoriza toate datele importante din orice loc, prin intermediul aplicatiilor pe care te bazezi.

Modele performante

Performanta si productivitatea tin mai ales de masura in care poti replica modelele performante folosite pentru diferite activitati. Cu solutiile de integrare poti construi cu usurinta modele robuste, reutilizabile, pentru o abordare constanta de raportare si analiza in organizatie.

Integrare date existente

Integrarea datelor existente in companie intr-o platforma coerenta si intuitiva te ajuta sa ai o viziune de ansamblu. Business Intelligence inseamna integrarea si sincronizarea de surse disparate de date într-o platforma coerenta de raportare in timp real, utilizabila de catre clienti, parteneri, angajați, manageri si executivi.

Instrumente intuitive si functionale

Stim cat este de important sa accesezi cu usurinta datele si sa poti personaliza analiza acestora ori de cate ori ai nevoie. Tehnologiile Business Intelligence iti ofera acces la instrumente prin care modifici, analizezi si vizualizezi date, partajezi rapoarte in cateva secunde si iei decizii in timp real.

Avantaje competitive. Masurabile.

Tehnologiile BI ofera analize (istorice, in timp real sau predictive) ale operatiunilor de business. Identificarea de oportunitati extrase din analiza datelor iti ofera avantaje competitive: sincronizare la cerintele industriei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Utilizare facila

Tehnologia intuitiva este principala premisa BI. Oricat de complexe sunt datele din compania ta, oricat de mare ar fi volumul lor si oricat de multa nevoie ai de flexibilitate, interpretare si accesare de date structurate, solutiile de Business Intelligence de la KodingTech sunt capabile sa-ti ofere exact ce ai nevoie, la timpul potrivit.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.