E secret, dar să ştim şi noi…

Share This Post

…de ce a plătit Microsoft 26 miliarde de USD pentru LinkedIn.
microsoft linkedin aquisition merge cumparare companii din tehnologia de business utilizate de Koding
Cea mai mare achiziţie din istoria Microsoft a fost considerată de foarte mulţi nu doar o greşeală, ci o greşeala extrem de costisitoare.
La prima vedere, aşa pare – LinkedIn are 433 milioane de users, care, comparaţi cu 1,59 miliarde de utilizatori activi ai Facebook, par neînsemnaţi.
DAR, să nu comparăm mere cu pere – Facebook a adunat sub umbrela lui date personale cuantificabile în zona de B2C, pe când LinkedIn nu este doar o bază de date cu caracter strict profesional, ci şi o bază de date a companiilor. Iar atunci când le combini pe cele două din urmă, poţi vedea exact trend-urile la care vor adera acestea şi ce nevoi vor avea. Logic, în acest context, Microsoft e gata vină cu soluţii B2B extrem de targetate. Iar startul deja a fost dat cu AZURE – platforma de cloud, Windows 10 – care evident foloseşte o mare parte din serviciile din cloud, Office365 – care e o aplicaţie Azure, Active Directorycare gestionează utilizatori şi grupuri aparent fără mare utilitatete, dar care, odată conectat la LinkedIn, va aduce un beneficiu uriaş interconectării.
Şi încă un argument cu sclipiri de inteligenţă artificialăBlockchain.
Not bad at all!

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea