Octombrie negru

Share This Post

Multe noutati in aceasta perioada. Un scurt rezumat Koding:

Daca nu era clar pana acum, planurile de viitor ale lui Uber nu includ si soferii. Momentan sunt mecanisme de distributie. Cine ofera noutatile? Evident, concurenta: Mr. Elon Musk. Nu de alta, dar si Tesla tot asta vrea. Ideea din Total Recall e destul de clasica mai nou. Back to the future 1. Mai multe aici.

Microsoft e din ce in ce mai hip. Artisti, Studio, Creativi, 3D Paint, VR, Xbox, People, Dial. Combinand directia evenimentului de ieri cu platformele de productivitate (Cloud Driven), intelegem de ce Satya Nadella vrea sa aduca “mixed realities” in viata tuturor. Mixed feelings si pentru noi la logodna dintre Windows, Office si industria de gaming (da, cam multi miri). A, sa nu uitam de refreshul pentru Surface Book. Probabil cel mai bun notebook din piata. Detalii.
surface book notebook reprezentand combinatii inteligente de tehnologie inteleasa de Koding

Surpriza si la Apple. MacBookPro inca are jack classic de 3.5mm. Oare ce-o spune iPhone 7? In schimb, gata cu HDMI, USB sau slot SD. Noi stabilim viitorul. Nu conteaza ca Lenovo X1 Carbon gen 2 avea un soi de Touch Bar din 2014. Si au renuntat la urmatoarele generatii. Oare de ce? E genial sa oferi 10% de touch screen, taind din FuNctionalitatea tastaturii. Sunt sigur ca power userii vor fi incantati. Mai bine stati pe aici. Avem niste oferte cumsecade:). Pana atunci, cate ceva despre Apple.

A, sa nu uitam. Un device cu care am interactionat de curand. Este genial pentru cei ce prefera hartia si creionul. E adevarat ca versiunea cu Windows este mai versatila, insa conceptul ne place indiferent de OS. Ar fi mers si Lenovo writeBook. In mod evident, il gasiti si la noi. Aveti formular in pagina de contact pentru asta.

Pe noiembrie. Negru, albastru, roz.

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea