Koding Tech Select

Share This Post

Brace yourselves, weekend is coming. Poate asa veti avea timp de citit la gura sobei, infofoliti in patura scotiana, cu labradorul la picioare, pipa in gura, un whisky intr-o mana si o tableta in cealalta.
Asa ca inauguram o noua serie de articole: Koding Tech Select. Scriem aici despre noutatile care ne-au atras atentia in ultimele doua trei zile. Ce este disruptive, smart, hot sau doar ne lasa cu gura cascata. So.
Apropo de fotoliu: esti multumit de scaunul tau de la birou ? Nu? Atunci cere-i sefului tau ultima noutate in office sitting: scanul orizontal. Un nou mod de a munci, spune creatorul sau, Altwork. Sau de a dormi.
Man sitting horizontal office chair om stand la birou pe scaun orizontal recomandare Koding

Foto: Mashable.com

Microsoft a decis ca Lumia sa devina noul BlackBerry.  In sensul bun. Mai exact, dupa bajbaiala cu preluarea Nokia si vanzarile catastrofale de Lumia – pe nedrept, am spune noi (sub 6 milioane bucati) Microsoft s-a hotarat sa nu mai alerge dupa piata de masa. Telefoanele sale vor tinti segmentul enterprise-productivity. Cu integrarea Windows si toata suita de software enterprise, pare o idee buna.
Si tot Microsoft pariaza ca va face ordine in Android cu Arrow, launcher-ul anuntat ieri. Arrow foloseste o serie de algoritmi care invata din mers ce aplicatii, contacte si documente sa iti arate pe ecranul principal. Google, your turn.
Google Photos te ajuta sa ascunzi pozele fostului/fostei. Aplicatia a primit cateva update-uri bazate pe recunoasterea faciala. Printre ele, posibilitatea de a organiza pozele automat, dupa persoanele care apar in ele. Deci, daca nu vrei sa-l mai vezi pe ala nici macar in albumul cu poze, bifeaza-l in setarile aplicatiei. Unchiul Google va plasa imaginile compromise undeva la coada folderului.
Un grup de cercetatori de la MIT a creat haina care se zburleste pe spate cand transpiri. BioLogic este o bio-piele responsiva, care deschide fante de aerisire cand “simte” umezeala si caldura. Functioneaza cu ajutorul unei bacterii care isi schimba forma in functie de umiditatea din aer. MIT Media Lab: “BioLogic este incercarea noastra de a programa organisme vii.” Noua ni s-a facut pielea de gaina.

More To Explore

Uncategorized

Microsoft Copilot Studio

Știm deja ca soluțiile de tip AI (inteligenta artificială) încep sa fie tot mai prezente in viata de zi cu zi, dar si in activitățile

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea