Koding Tech Select Episodul 12

Share This Post

Știrile joacă un rol crucial în viața fiecăruia dintre noi, pentru ca au o influenta puternica asupra tuturor segmentelor societatii. A fi la curent cu ceea ce se intampla te ajuta sa stii sa te pozitionezi, sa iei decizii, sa vezi influente si, de ce nu, sa fii mai puternic. Spunem noi ca stirile sunt un factor indispensabil in viata noastra, tocmai de aceea in cadrul fiecarei editii Koding Tech Select, incercam sa te punem la curent cu noutatile din mai multe domenii.

Asadar, va propunem sa vedem ce noutati comentam astazi, de la 19.00, LIVE pe Canalul de YouTube KodingTech, in cadrul episodului 12 din seria Koding Tech Select:

Google isi mentine pozitia de a nu contoriza fisierele de tip Google Docs, Sheets, Slides, Drawings si Forms, prelungind aceasta decizie pana in februarie 2022. Insa, delay-ul mentionat anterior nu este valabil si pentru Google Photos. Ceea ce inseamna ca, incepand cu 1 Iunie 2021, utilizatorii Google nu vor mai putea stoca gratuit imagini high-quality.

Cine a trecut vreodata de la Android la IOS sau invers, cu siguranta s-a lovit de limitarea de a transfera arhiva mesajelor din WhatsApp. Din experienta proprie, singura metoda era instalarea unor aplicatii thirdparty pe care WhatsApp le acuza ca nu ar respecta Termenii si conditiile. Pentru ca este clar o situatie deranjanta pentru utilizatorii aplicatiei, WhatsApp lucreaza la o metoda de a facilita acest lucru.  

Un vechi proverb spune ca greseala reunoscuta e pe jumatate iertata. Probabil dupa acest principiu, Facebook, se scuza cu privire la leak-ul imens de date. Poate am exagerat putin spunand ca se scuza sau ca isi recunosc greseala, pentru ca tot ceea ce fac oficialii Facebook este sa dea vina pe atacatorii care profita de vulnerabilitatile platformei. Totusi, sa nu ii judecam atat de tare, macar ne-au asigurat ca nu au fost furate date financiare sau parole. Acum te simti putin mai usurat, nu-i asa?

LinkedIn lanseaza Video Cover Story, un cover interactiv care va da posibilitatea angajatorului sa beneficieze de un overview video asupra parcursului profesional al potentialilor angajati. Asa ca, in orice domeniu ai activa, e de preferat sa te apuci sa inveti sa lucrezi cu tool-uri care sa te ajute sa realizezi o prezentare catchy, care sa capteze atentia celor de la HR. Altfel, acesta este un instrument bun pentru oamenii de marketing, pe care de abia asteptam sa ii vedem in actiune, punandu-si creativitatea la bataie pentru sectiunea Video Cover Story. P.S.: Eu as merge mai departe si as face ceva gen TinderIn unde pur si simplu sa dai swipe pana cand gasesti jobul mult visat / angajatul ideal.  

In concordanta cu ultimele norme sociale, Apple, face o miscare super politicaly correct separand preconceptia-misoginistica asistanta de femei. Astfel, adauga si mai multe voci pentru Siri, iar vocea feminina nu va mai fi default. Personal, ma simt in continuare nedreptatit pentru a nu au adaugat vocea de baiat care vrea iti vanda ceva din portbagaj, in parcare la Obor.

Concluzionand, speram ca noutatile pe care le aducem astazi in discutie, la Koding Tech Select Episodul 12, de la 19.00, LIVE pe Canalul nostru de YouTube, te ajuta sa ramai informat, deci puternic.

Si, ca in cadrul oricarui final de articol care se respecta, te invitam sa dai Join grupului Business Tech Connect, dar si Subscribe Canalului de YouTube KodingTech.

More To Explore

KodingTech

Cum pot atacatori sa ocoleasca MFA?

In comunicările anterioare, am tot punctat ca una dintre cele mai bune metode de a-ți proteja datele (atât ca business, dar și personal) este implementarea