Servicii IT

KodingTech preia toate aspectele legate de retele, hardware, licente si aplicatii. Si nu numai. Mai putin timp investit in procese imperfecte. Mai multa eficienta pentru business-ul tau. Mai multa liniste pentru datele tale. 

servicii it externalizate

Servicii IT externalizat

Pentru echipa KodingTech nu exista clientii mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu servicii IT personalizate si creative. Fiind pasionati de tehnologie, te poti baza pe experienta noastra pentru a externaliza serviciile IT ale companiei tale, indiferent daca aceasta este startup, companie medie sau un jucator bine cunoscut pe piata. 

Partenerii KodingTech​

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Pas cu pas de la provocare la solutie

Afla de ce este mai ieftin, mai rapid si mai eficient sa folosesti servicii de IT externalizat

Disponibilitate

Atunci cand iti externalizezi serviciile de IT, beneficiezi de suport pe tot parcursul zilei, tot anul. Atunci care ai un angajat în departamentul IT, acesta isi ia pauze de masa, de tigara, concediu de odihna sau concediu medical. Serviciile de IT externalizat de le KodingTech iti pun la dispozitie o echipa care este mereu gata să iti preia solicitarile. Cat de rapid? Raspundem, în medie, în 4 minute de la primirea solicitarii!

Costuri

Traditional, vei plati, in total, peste 1700 euro/luna pentru o persoana mid-level din cadrul departamentului tau IT. Aici, luam în calcul salariul, taxele, laptop-ul, telefon-ul, costurile de recrutare si acomodare. In functie de numarul de angajati, costul serviciilor de suport IT externalizat KodingTech incep de la 225 euro pe luna.

Eficienta in executie​

KodingTech are un portofoliu de peste 200 de clienti care au incredere in capacitatea noastra de a oferi servicii de suport IT. Astfel, problemele pe care un angajat din departamentul tau IT nu le-a mai intalnit niciodata, noi am reusit sa le transformam in proceduri pe care le vom folosi pentru ca afacerea ta sa nu inregistreze timpi morti, iar tu sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine si pentru cresterea pe care ti-o doresti.

Viteza

In functie de natura problemei, ai crede ca o persoana din departamentul intern va reactiona mai rapid. Realitatea face ca aceasta arie este extrem de vasta. KodingTech se bazeaza pe o echipa numeroasa, puternica și specializata pe toate ariile tehnologice. Astfel, timpul de raspuns care traditional este îngreunat de procesul de ‘research’ devine timp dedicat solutionarii efective a problemei.

Ce spun clientii nostri

Intrebari frecvente

  • Tu identifici o problema si ne-o semnalezi printr-un tichet.
  • Noi iti preluam cererea și te anuntam ca am Inceput deja sa lucram la aceasta în termen de 4 minute.
  • Revenim cat se poate de rapid cu rezolutia astfel încat tu să nu întampini intreruperi.
  • Ne asiguram ca iti propunem proactiv solutii pentru a crea o structura solida pentru afacerea ta.
  • Ne ocupam de tot ceea ce inseamna infrastructura de la cloud, la aplicatii de productivitate, servere, retea și echipamente end-point.
  • Ai un account manager dedicat care iti ofera consultanta si este mereu alături de tine.