Productivitatea este în mâinile tale cu Microsoft Teams!

Microsoft 365, suita de aplicații de business de la Microsoft, conține, pe lângă pachetul Office, servicii care te vor ajuta să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Ai la dispoziție propriul server de email găzduit în cloud, 1 TB de spațiu de stocare pentru fiecare utilizator în OneDrive și Microsoft Teams, hub-ul de comunicare și colaborare de la Microsoft.

Vezi 7 motive care te vor convinge că Microsoft Teams aduce într-un singur loc toate instrumentele de care ai nevoie pentru a lucra eficient și în siguranță!

Comunicare eficientă

Fie că vorbim despre funcția de mesagerie instantă, ședinte sau prezentări, Microsoft Teams îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare unei comunicări rapide, eficiente și securizate.

Planificare și productivitate

Microsoft Planner te ajută să respecți termenele având o interfață intuitivă și un sistem de alerte eficient. Ai vizibilitate asupra task-urilor tale și le poți împărți după importanță, termen sau stadiul în care se află.

Rămâi conectat de oriunde

Lucrezi de oriunde, oricând doar cu un dispozitiv conectat la internet, indiferent de sistemul de operare. Beneficiezi de toate funcționalitățile de colaborare și comunicare direct pe telefonul tău mobil, sigur si rapid.

Colaborare în timp real

Ai posibilitatea de a lucra în real time cu colegii tăi în timp ce vorbiți, dar și să lucrați pe același fișier în același timp. Astfel, nu mai este nevoie să salvezi nenumărate versiuni ale unui document sau să trimiți zeci de email-uri.

Nivel ridicat de securitate

Securitatea este un alt capitol la care Microsoft Teams s-a ridicat peste nivelul competitorilor săi. Pe lângă utilizarea celor mai înalte standarde de cyber security, Microsoft Teams folosește două concepte de bază: criptarea datelor și two factor authentification.

Integrare cu aplicații third party

Microsoft Teams se integrează cu sute de aplicații 3rd party. Astfel, ai la îndemâna toată puterea oferită de integrările native direct în interfața Microsoft Teams. De la Google Analytics și Docu Sign, până la MailChimp și Survey Monkey.

Acces rapid la informații

Accesezi rapid toate fișierele din același loc folosind funcția avansată de căutare. Ai vizibilitate asupra tututor documentelor la care ai drept de citire și cauți după numele acestora sau chiar după anumite cuvinte din interiorul lor.

kodingtech microsoft teams communication

Orice dispozitiv.
oriunde.
oricând ai nevoie de Microsoft Office.

“Ne-am construit business-ul în jurul ecosistemului Microsoft, reușind să livrăm și să construim soluții care să permită și celor mai mărețe idei să aibă un impact mai mare. De la companii cu mii de angajați la startup-uri la început de drum.” – KodingTech 

Cu o experiență de aproape 10 ani în tehnologie Microsoft, îți prezentăm câteva cifre din anul 2020.

Implementări de succes​
Utilizatori fericiți

Folosind Microsoft Teams, te vom ajuta să accelerezi digitalizarea business-ului tău. Fie că vorbim despre automatizarea proceselor manuale sau despre accesul rapid și sigur la informațiile companiei, vei fi mai pregătit să faci față provocărilor actuale.

Echipa de experți KodingTech este gata să răspundă întrebărilor și nevoilor tale specifice.

Alege pachetul Microsoft 365 care ți se potrivește cel mai bine:

Microsoft 365 Business Basic

4
20*
utilizator/lună
 • Ideal pentru firme care au nevoie de soluții pentru lucrul la distanță cu Microsoft Teams, spațiu de stocare sigur în cloud și Office Online
 • Sunt incluse versiunile web și mobile ale Word, Excel și PowerPoint
 • Servicii în cloud incluse: Exchange, OneDrive, Sharepoint, Teams
 • * prețurile nu includ TVA

Microsoft 365 Business Standard

10
50*
utilizator/lună
 • Ideal pentru firme care au nevoie de toate instrumentele de lucru la distanță și colaborare, inclusiv de Microsoft Teams, spațiu de stocare sigur în cloud, e-mail de business și aplicații Office premium pe toate dispozitivele
 • Sunt incluse versiunile desktop ale Outlook, Word, Excel și PowerPoint
 • Servicii în cloud incluse: Exchange, OneDrive, Sharepoint, Teams
 • * prețurile nu includ TVA

Microsoft 365 Business Premium

16
90*
utilizator/lună
 • Ideal pentru firmele care au nevoie de soluții de lucru la distanță sigure cu toate elementele incluse în Business Standard, plus protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice și management de dispozitive
 • Sunt incluse versiunile desktop ale Outlook, Word, Excel și PowerPoint
 • Servicii în cloud incluse: Exchange, OneDrive, Sharepoint, Teams, Intune, Azure Information Protection
 • Dacă deții un device cu Windows 7, 8 sau 8.1, primești upgrade la Windows 10
 • * prețurile nu includ TVA

Lasă-ne datele tale de contact si îți oferim gratuit contul tău de Microsoft 365 cu Microsoft Teams inclus timp de o lună plus o oră de consultanță.

kodingtech microsoft gold partner

Ultimele noutăți din tehnologie sunt la un click distanță:

kodingtech microsoft competencies