kodingtech security risks

Securitate: invata cum sa te protejezi de atacurile cibernetice

Ia parte la un curs de security #madeincotroceni si afla de la expertii nostri care sunt cele mai comune pericole si cum sa le faci fata cu succes.

Phishing

Phishing-ul este o forma de inselaciune in mediul online care consta in folosirea unor tehnici de manipulare a identitatii unor persoane/organizatii pentru obtinerea unor avantaje materiale sau informatii confidentiale.

Malware

Malware este un software scris special pentru a afecta si a infecta sistemul gazda, de exemplu calculatoare, telefoane si chiar retele informatice.

Botnet infestation

Un botnet reprezinta un set de computere care se afla sub controlul unui atacator. Aceste sisteme compromise poarta denumirea de ‘bots’ sau ‘zombies’ si sunt o retea de sisteme informatice infectate care sunt controlate de alte persoane/organizatii.

security

Web-based exploits

Un exploit este o bucata de software, un bloc de date sau o secventa de comenzi care profita de o eroare sau o vulnerabilitate a unei aplicatii sau a unui sistem de operare pentru a determina un comportament neintentionat sau neprevazut.

Unauthorized network access

Unauthorized Access se referă la persoanele care au acces fără permisiune la datele, rețelele, aplicațiile sau dispozitivele unei organizații si este legat de un proces de autentificare care verifică identitatea unui utilizator atunci când acesta accesează un sistem.

BYOD - bring your own device

BYOD este politica IT care permite angajaților să utilizeze dispozitive personale, precum smartphone-uri, tablete și laptopuri, pentru a accesa date și sisteme ale companiei.

Fa cunostinta cu trainerii nostri de security!

kodingtech cristi milea

Cristi Milea

"Crescut" in corporatii si multinationale se poate lauda cu o bogata experienta IT. A intalnit de-a lungul timpului echipamente exotice (cu preturi pe masura), dar si proiecte extrem de complexe care l-au ajutat sa evoluez constant. De 6 ani s-a aventurat in antreprenoriat, incercand sa puna bazele unei companii IT care sa faca mai usor drumul anevoios al business-urilor spre o transformare digitala completa. Mai presus de experienta in IT se remarca prin puterea de concentrare, atentia la detalii si un calm rar intalnit, aspecte care il ajuta sa contureze rapid nevoile si componentele care lipsesc.

kodingtech_cezar_varlan

Cezar Varlan

Cezar este de profesie inginer, sportiv de weekend, pasionat de tehnologie si expert in Securitate, certificat in tehnologie Check Point si Fortinet Certified Network Security Administrator. Detine cunostinte avansate de networking, certificate cu CCNA Routing and Switching, dar si o intelegere vasta aupra securitatii, certificate cu CCNA Security. Pe langa calitatile tehnice, Cezar este un bun trainer, cu experienta in workshop-uri one to one si one to many, adaptandu-si discursul astfel incat totul sa fie pe intelesul participantilor.

In functie de nivelul de pregatire, am conceput
doua training-uri de security pentru tine:

Basic

Dedicat utilizatorilor de tehnologie
Durata 1 zi
Pret 299 euro*
*primii 10 inscrisi au parte de un pret special de 29.9 euro

Pro

Dedicat specialistilor IT
Durata 2 zile
Pret 999 euro*
*primii 10 inscrisi au parte de un pret special de 99.9 euro

Fii pregatit! Ia parte la cursul de security!

Hackerii ataca la fiecare 39 de secunde,
in medie de 2244 de ori pe zi.