Adaptarea din mers la evolutiile tehnologiei si siguranta datelor din compania ta

Business Continuity

Prin sistemele personalizate de preventie si recuperare, business-ul tau functioneaza fara opriri si blocaje.

kodingtech_solutii_it_business_continuity_serviciu
kodingtech_solutii_it_business_continuity_general

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Accesibilitatea si integritatea datelor reprezinta un aspect esential, fara de care orice alta componenta a sistemului de securitate nu ar avea nicio valoare. Livram solutii complexe pentru aproape orice verticala/orizontala de business. Pentru echipa KodingTech nu exista clienti mici sau mari. Pentru noi exista clienti cu nevoi specifice pentru care suntem pregatiti in orice moment sa venim cu solutii IT si de business personalizate si creative. Intersectia dintre nevoile de business si suportul oferit de catre tehnologie este zona noastra de confort. Echipa KodingTech are experienta hands-on cu fiecare produs IT si resursele necesare ca sa iti ofere suport ori de cate ori ai nevoie.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Livram un audit realist

Nu ne plac sabloanele si credem ca fiecare proiect/business este specific. Ca sa proiectam si livram o solutie de business continuity potrivita pentru tine, facem o evaluare realista a nevoilor si riscurilor tale specifice si identificam solutiile potrivite.

Fara procese blocate

Anticipam si diminuam riscurile si intervenim la timp in cazul unor atacuri cibernetice. De la solutii IT scalabile si flexibile pentru disaster recovery, la cele de preventie - avem toate resursele umane si tehnologice pentru a asigura continuitate business-ului tau.

Recuperare facila a datelor

Pierderea datelor in cazul unui eveniment neprevazut este un scenariu la care orice tip de companie poate fi expusa. Noi ne asiguram ca, indiferent de natura situatiei, datele tale pot fi recuperate si accesate in siguranta, fara a-ti afecta fluxul de procese.

Ramai flexibil si adaptat

Prin solutii si procese IT personalizate de business continuity, te ajutam sa te mentii constant pe piata si sa iti pastrezi atuurile competitionale: sincronizare la cerintele industriei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Crestem eficienta business-ului

Mai putine resurse implicate inseamna, in primul rand, mai mult timp disponibil pentru a-ti dezvolta afacerea. Vei putea sa angajezi personal pentru activitati specifice domeniului tau si sa directionezi investitiile catre obiectivele pe care vrei sa le atingi.

Crestem competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii disponibile instant si planuri concrete de implementare, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasftaati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.