In e-commerce fiecare minut si fiecare cuvant conteaza.

Solutii moderne de e-commerce

Sau, si mai simplu, vrei un magazin online? Rapid si simplu. Eficient, dar complex. Citeste despre abordarea noastra.

Tu ai provocari - noi iti oferim solutii specifice

Mix de experienta si resurse IT

Procesul de creare website de e-commerce pare un obiectiv coplesitor si consumator de timp? Ai de incarcat periodic produse intr-un site existent si stii ca asta va implica multe ore de munca? Procesele de retargetare a celor care au abandonat o achizitie decurg greoi si cu intarzieri? Te lovesti frecvent de problema integrarilor pentru diferite aplicatii (de facturare, contabilitate, etc)? Solutiile moderne de e-commerce de la KodingTech te pot ajuta sa rezolvi toate aceste probleme (si nu numai). KodingTech nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau serviciu, iar pentru noi nu exista clienti prea mici sau prea mari. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca procesul pe care il urmezi este unul cu rezultate solide, pe termen lung.

De ce ai nevoie de KodingTech pentru business-ul tau?

Pas cu pas de la provocare la solutie

Automatizezi procese

De la un website care iti permite sa incarci un numar nelimitat de produse livrat in doar cateva ore, la fluxuri inteligente de retargetare a persoanelor care nu au finalizat o achizitie si promovare pe canale strategice (social media, blog, site-uri externe, etc) - faci totul simplu si automatizat.

Cresti vanzarile

Vanzarile tale depind de solutii functionale pentru automatizari si integrari. Ai acces la solutii complete de SEO si Marketing Automation, la integrari cu platforme de tipul Marketplace si la ecosistemul de aplicatii si integrari (facturare, logistica, contabilitate, etc).

Comunici relevant

Cand si cum comunici - acesta este elementul care te diferentiaza pe o piata puternic concurentiala. De la descrieri de produse la comunicari pentru promovarea platita, continut de blog si continut premium - structuram si comunicam strategic mesajele tale cheie pentru a creste volumul vanzarilor.

Cresti credibilitatea

Procesul de achizitie depinde de increderea pe care clientii o au in magazinul tau. Printr-un flux inteligent si coerent de comunicare a mesajelor (care incepe de la prima interactiune cu site-ul si se continua inclusiv dupa achizitie prin mesaje de next-sale) te ajutam sa-ti cresti credibilitatea in piata.

Te pozitionezi strategic

Strategia ta de business este prima directie pe care trebuie sa o definesti si construiesti. Expertiza noastra in analiza de procese si implementare din perspectiva business te va ajuta sa obtii o directie strategica realista - perfect capabila sa genereze vanzari si sa te pozitioneze pe piata.

Cresti competitivitatea

Prin concentrare pe strategia ta de business, pe solutii pentru automatizari si integrari disponibile instant si planuri concrete de implementare, iti cream reale atuuri competitionale: sincronizare la cerintele pietei, adaptare rapida la noile tehnologii, raspuns prompt la nevoile clientilor.

Ce spun clientii despre serviciile KodingTech:

97% dintre clienti se simt rasfatati

Si asta pentru ca la KodingTech gasesc constant:

Solutii

creative si personalizate

Tehnologie

performanta pe termen lung

Consultanta

pentru orice tip de provocare IT

Partenerii KodingTech

Dupa cum bine stii, ne place tehnologia. Dar mai ales ne place sa o utilizam in scopuri practice. Analizam din mai multe unghiuri tendintele din piata. Intelegem punctele forte. Eliminam riscurile. Si apoi colaboram pentru modele sustenabile. Pentru a-ti face viata mai simpla. La birou, dar si acasa. Colaboram indeaproape cu partenerii nostri pentru a avea solutia potrivita nevoilor tale (tehnologice).

Vorbeste cu un consultant KodingTech

Cere o analiza de oportunitate GRATUITA si afla cum te poate ajuta KodingTech sa cresti strategic business-ul tau online.