Solutii de Business

Potentialul bussiness-ului tau este inspiratia noastra

Este in ADN-ul nostru sa-ti livram solutii de business creative si adaptate

KodingTech - partenerul tau in transformarea digitala

De la consultanta de business pana la tehnologii personalizate (BI sau e-commerce), dezvoltare de software si livrarea de echipamente IT, suntem pregatiti oricand sa iti livram solutii de business creative si inteligente – perfect adaptate nevoilor companiei tale.

Consultanta de business

Mixam cunostintele IT cu experienta ca sa iti livram o viziune strategica a business-ului tau. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca vrei sa faci lucrurile mai bine - consultanta de business KodingTech este exact ceea ce ai nevoie pentru a transforma o idee intr-un obiectiv atins.

Business IntelligenceKodingTech iti ofera BI - tehnologia de business intelligence conceputa de Microsoft pentru companiile pregatite sa-si creasca performantele prin digitalizare.

Solutii moderne de e-commerce


In e-commerce fiecare minut si fiecare cuvant conteaza. KodingTech te ajuta sa te diferentiezi pe piata si sa cresti accelerat vanzarile online prin solutii moderne si inteligente.

Dezvoltare de software

De la automatizarea proceselor de business prin software dedicat, pana la dezvoltare web si aplicatii mobile, KodingTech iti ofera solutia de care ai nevoie.

Echipamente IT

Dispozitive fixe si mobile, servere si stocare, retelistica, printing, solutii profesionale de afisaj digital si Internet of Things - ne place sa tinem lista deschisa pentru ceea ce iti putem oferi in materie de echipamente IT (si nu numai)

Alte surpize

Filosofia noastra se bazeaza pe imbunatatire continua. Stai aproape. Urmeaza si alte solutii. Pana atunci, afla noutatile KodingTech citind blogul.

Ne adaptam din mers la nevoile tale

Solutii personalizate

Plecam din start de la ce ai TU nevoie in companie si cream solutii valabile pe termen lung si adaptabile prin care sa poti creste constant valoarea business-ului tau.

Valorificam resursele existente

Integrari inteligente

Cu KodingTech nimic nu se pierde, totul se…reintegreaza. Stim cat de importante sunt resursele tale si avem exercitiul creativitatii chiar si atunci cand lucram cu tehnologia.

Ne raportam la bugetul tau

Costuri optimizate

Intelegem ca o investitie mare te poate descuraja. De aceea gasim intotdeauna varianta optima prin care sa achizitionezi doar ce folosesti si care sa raspunda limitarilor tale de buget.

Ai nevoie de un partener pentru digitalizare?

Completeaza formularul. Avem si un cadou pentru tine: O SESIUNE DE CONSULTANTA GRATUITA.