Dynamics 365

Solutia CRM care adauga inteligenta digitala relatiei cu clientii


KodingTech

Pas cu pas de la provocare la solutie

Te regasesti in (cel putin) una dintre situatiile de mai jos?

Echipa ta nu are o sursa unica de informatii despre lead-uri, clienti, furnizori si parteneri, in timp ce raportarea si analiza consuma mult timp si efort.

Datele din companie nu sunt disponibile printr-o aplicatie mobila membrilor echipei aflati in afara biroului, ceea ce blocheaza de cele mai multe ori activitatea si scade profitabilitatea proiectelor.

Se pierd informatii (cum ar fi datele intalnirilor de follow up sau datele detinute de un angajat care paraseste compania), iar datele existente nu sunt disponibile printr-o aplicatie mobila membrilor echipei aflati in afara biroului.

Desi volumul vanzarilor este esential pentru dezvoltarea companiei, nu reusesti sa construiesti un plan coerent de urmarire si imbunatatire a relatiilor cu clientii.

Cauti solutii accesibile, inteligente si flexibile prin care sa poti simplifica raportarea interna si sa cresti transparenta intre echipe.

Koding Tech Microsoft Partner

Suntem partenerii tăi în transformare digitală

Livram solutii de care TU (chiar) ai nevoie

KodingTech este partenerul Microsoft care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau serviciu. Plecam intotdeauna de la nevoile tale specifice pentru a ne asigura ca achizitia pe care o faci este una care iti este utila real si pe termen lung. Echipa KodingTech te ajuta sa intelegi felul in care suita Dynamics 365 poate fi adaptata nevoilor companiei tale si iti poti creste performantele cu ajutorul ei.

KodingTech recomanda suita Dynamics 365 ca solutie CRM pentru companiile de orice dimensiune, care sunt interesate de accelerarea transformarii digitale a afacerii prin aplicatiile de business.

Consultanta initiala
100%
Solutie personalizata
100%
Costuri optimizate
100%
Suport post-achizitie
100%

Compania ta are nevoie de o solutie integrata pentru administrarea relatiei cu clientii?

Adaptam suita Dynamics 365 la nevoile tale

KodingTech (partener Gold Microsoft) iti ofera Dynamics 365 – solutia care reuneste capabilitatile CRM si ERP pentru a adauga inteligenta digitala modului in care gestionezi relatia cu clientii tai.

Solutia Dynamics 365 este perfect compatibila cu alte solutii concepute de Microsoft, fiind construita pe tehnologie de tip cloud, accesul la platforma se realizeaza instant, in timp real si independent de locatie. Contacteaza-ne pentru a-ti prezenta felul in care suita Dynamics 365 poate fi adaptata nevoilor companiei tale.

Accelereaza transformarea digitala a afacerii prin aplicatiile de business de la Dynamics 365

Solutia CRM pentru companiile de orice dimensiune

Utilizeaza analiza avansata si invatare automatizata (machine learning) pentru a imbunatati functii de business specifice departamentelor de vanzari, relatii cu clientii, operatiuni, financiar sau marketing.

Reunind capabilitati CRM si ERP, Dynamics 365 este o suita flexibila, adica iti permite sa utilizezi doar aplicatiile de care ai nevoie si sa le optimizezi odata cu dezvoltarea companiei.

Este perfect compatibila cu alte solutii concepute de Microsoft si fiind construita pe tehnologie de tip cloud, accesul in platforma se realizeaza instant, in timp real si independent de locatie.

Utilizand Dynamics 365, poti aduce imbunatatiri proceselor, fapt ce va oferi vizibilitate si perspectiva asupra activitatii echipelor de vanzari, poti simplifica raportarea intrena si colaborarea intre echipe.

Prin Dynamics 365 ai acces la informatii inteligent compactate care te pot ajuta in luarea deciziilor importante si sa intervii la timp cu optimizari in anumite procese.

Vorbeste cu un consultant KodingTech

De la echipamente hardware la solutii personalizate de business, suntem alaturi de tine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii. Programeaza o discutie cu un consultant KodingTech ca sa afli cum te putem ajuta.