Lucreaza inteligent si in siguranta de oriunde te-ai afla

Folosirea unui singur instrument si mentinerea securitatii, avand in vedere contextul actul, alaturi de cresterea productivitatii cu resurse si interactiune limitata, nu au fost niciodata mai importante

De ce sa folosesti Microsoft 365 oriunde te-ai afla?

Conformitate GDPR

Pentru ca stim din experienta cu clientii nostri cat de importanta este conformitatea cu normele de Securitate si GDPR, oferim instrumente specifice si eficiente.

Pastreaza documentele in siguranta

Toate fisierele tale intr-un singur loc, protejate folosind solutii de control conditionat al acesului. Astfel, documentele pot fi accesate doar in anumite conditii, de pe dispozitive verificate, sigure si conforme.

Evitarea pierderii datelor​

Poti afla in orice moment cine are acces la datele companiei tale, poti revoca accesul dintr-un singur click si le poti pune la dispozitie clientilor si colegilor un mediu sigur de colaborare, folosind instrumente moderne si verificate.

Fluxuri de lucru integrate

De la sedinte online la colaborarea in timp real pe documente, cu scopul a obtine un nivel de productivitate superior. Orice eroare poate repediata, revenind la o versiune anterioara a fisierului din doar cateva click-uri. Totul intr-un singur loc, in siguranta si la indemana.

Autentificare in doi pasi (MFA)

Posibilitatea de a adauga un nivel suplimentar de securitate prin implementarea de autentificare in doi pasi (aplicatie mobila sau sms). In acest fel, chiar daca cineva obtine user-ul si parola ta, datele raman in siguranta.

Ce este Microsoft 365

Suita de aplicatii si servicii Microsoft 365 este pasul pe care trebuie sa il faci.

  • Ai la indemna serviciul de email de business cu ajutorul caruia iti poti crea o adresa de email de tipul [email protected], pentru a aduce un plus de incredere in discutia cu clientii tai.
  • Mai mult, email-urile pe care le primesti sunt scanate, astfel incat atasamentele si link-urile pe care le primesti sunt verificate de diversi algoritmi, folosind inteligenta artificiala.
  • Ai propriul tau spatiu de stocare de 1TB, pentru fiecare utilizator, unde poti pastra si colabora pe documente cu colegii sau clientii tai.
  • Poti crea etichete personalizate in functie de tipul de fisier, pentru a evita scenariul pierderii datelor.
  • Dispozitivele tale mobile sunt in siguranta. In situatia in care ti-ai pierdut telefonul mobil, nimeni nu va putea accesa datele firmei.
  • Automatizarea proceselor este atat de simpla precum identificarea scenariilor. Genereaza sau trimite documente spre semnare din cateva click-uri. Imbunatateste calitatea serviciilor prin vizite virtuale și reduce costurile prin optimizarea fluxurilor de lucru fragmentate in mod traditional.

Alegem pentru tine

Suntem ceea ce se chema “a cloud born company”. Intelegem beneficiile cloud-ului, dar suntem constienti si de limitarile sale. Alegerea noastra, pentru tine, ca platforma centrala de comunicare si productivitate, este Microsoft 365. KodingTech este partenerul Microsoft (detinem 3 competente Gold si 3 Silver) care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau un serviciu. Utilizam solutii Microsoft, pentru ca sunt potrivite nevoilor majoritatii companiilor. In afara beneficiilor out of the box, putem personaliza implementarile pentru a primi ajutor in mod real.

Ce spun clientii nostri despre Microsoft 365:

Lasa-ne datele tale de contact si un specialist Microsoft iti va oferi 30 de minute de consultanta gratuita

kodingtech microsoft gold partner

Ultimele noutăți din tehnologie sunt la un click distanță:

kodingtech microsoft competencies