Alege un mod sanatos de a proteja datele pacientilor tai. Alege preventia!

Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre siguranta datelor, pacientii sunt pe primul loc, iti oferim instrumentele necesare pentru a face fata problemelor actuale folosind solutii moderne si testate!

De ce sa folosesti Microsoft 365 pentru cabinetul tau medical?

Toate documentele intr-un singur loc

Ai toate dosarele pacientilor tai intr-un singur loc, usor de accesat si de urmarit. Acestea sunt protejate folosind solutii de controlare conditionata a acesului. Astfel, documentele pot fi accesate doar in anumite conditii, de pe dispozitive verificate, sigure si conforme.

GDPR

Pentru ca stim din experienta clientilor nostri din domeniul medical cat de importanta este conformitatea cu normele de securitate - GDPR, oferim instrumente specifice si eficiente. Altfel spus, ai la dispozitie un instrument central de identificare si actiuni concrete pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Telemedicina in siguranta

Nu a fost niciodata atat de usor sa le oferi pacientilor tai instrumentele necesare unei evaluari medicale online. De la solutia personalizata de programari, pana la efectuarea propriu-zisa a consultatiei, ai la dispozitie o solutie moderna si verificata.

Acces instant la datele pacientilor

Poti partaja din doar cateva click-uri documente cu pacientii tai, astfel incat sa cresti viteza cu care iei decizii si sa maresti eficienta. Mai mult, poti revoca oricand accesul asupra unui document sau poti oferi acces temporar pe acesta.

Autentificare in doi pasi (MFA)

Posibilitatea de a adauga un nivel suplimentar de securitate prin implementarea de autentificare in doi pasi (aplicatie mobila sau sms). In acest fel, chiar daca cineva obtine user-ul si parola ta, datele raman in siguranta.

Ce este Microsoft 365

Suita de aplicatii si servicii Microsoft 365 este pasul pe care trebuie sa il faci.

  • Ai la indemna serviciul de email de business cu ajutorul caruia iti poti crea o adresa de email de tipul [email protected], pentru a aduce un plus de incredere in discutia cu clientii tai.
  • Mai mult, email-urile pe care le primesti sunt scanate, astfel incat atasamentele si link-urile pe care le primesti sunt verificate de diversi algoritmi, folosind inteligenta artificiala.
  • Ai propriul tau spatiu de stocare de 1TB, pentru fiecare utilizator, unde poti pastra si colabora pe documente cu colegii sau clientii tai.
  • Poti crea etichete personalizate in functie de tipul de fisier, pentru a evita scenariul pierderii datelor.
  • Dispozitivele tale mobile sunt in siguranta. In situatia in care ti-ai pierdut telefonul mobil, nimeni nu va putea accesa datele firmei.
  • Automatizarea proceselor este atat de simpla precum identificarea scenariilor. Genereaza sau trimite documente spre semnare din cateva click-uri. Imbunatateste calitatea serviciilor prin vizite virtuale și reduce costurile prin optimizarea fluxurilor de lucru fragmentate in mod traditional.

Alegem pentru tine

Suntem ceea ce se chema “a cloud born company”. Intelegem beneficiile cloud-ului, dar suntem constienti si de limitarile sale. Alegerea noastra, pentru tine, ca platforma centrala de comunicare si productivitate, este Microsoft 365

KodingTech este partenerul Microsoft (detinem 3 competente Gold si 3 Silver) care nu se limiteaza la a-ti livra un produs sau un serviciu. Utilizam solutii Microsoft, pentru ca sunt potrivite nevoilor majoritatii companiilor. In afara beneficiilor out of the box, putem personaliza implementarile pentru a primi ajutor in mod real.

Ce spun clientii nostri despre Microsoft 365:

Lasa-ne datele tale de contact si un specialist Microsoft iti va oferi 30 de minute de consultanta gratuita

kodingtech microsoft gold partner

Ultimele noutăți din tehnologie sunt la un click distanță:

kodingtech microsoft competencies