Afla mai multe despre

SEcuritate

cu Microsoft 365

Am extras cele mai importante funcționalități de securitate prezente in Microsoft 365. 

 

SAPTAMANA 1

MFA.

Autentificarea cu mai mulți factori (MFA) este un prim pas foarte important în securizarea informațiilor din interiorul organizației tale. 

Produsele Microsoft 365 for Business iti oferă opțiunea de a utiliza setările implicite de securitate sau politicile de acces pentru conturile de administrator și de utilizator. Pentru majoritatea organizațiilor, setările implicite de securitate oferă un nivel bun de securitate. 

In situatia in care organizația ta trebuie să îndeplinească cerințe mai stricte, putem modifica aceste politici de acces condiționat.

Protecție avansata pentru email-ul tau!

Exchange Online Protection (EOP) este serviciul de filtrare, in cloud care te protejează  împotriva spamului, pericolelor malware și a altor amenințări prin e-mail. EOP este inclus în toate pachetele Microsoft 365, indiferent de planul ales!

Scanarea link-urilor si a atasamentelor!

Indiferent de unde primesti documente si link-uri, acestea sunt mai intai scanate de Microsoft, inainte de a ajunge in casuta ta de email. In acest fel poti fi sigur ca colegii tai nu vor fi pusi in fata unui document sau link periculos.

SAPTAMANA 2

e-commerce

Protejarea dispozitivelor.

Datele companiei tale sunt importante! Indiferent că vorbim de stații de lucru, tablete sau telefoane mobile, acestea sunt folosite de către colegii tăi pentru a accesa datele companiei. 

Microsoft 365 iți pune la dispoziție instrumente cu ajutorul cărora iți poți proteja datele, indiferent dacă acestea sunt accesate de pe dispozitivele companiei sau de pe dispozitivele personale ale colegilor tăi.

Educa-ti colegii!

Chiar dacă ai toate instrumentele de protecție, este important iți educi colegii pentru a folosi eficient aceste funcționalități. Ai la dispoziție nenumărate resurse care ajute pe tine și pe colegii tai pentru a face un pas în plus către un mediu de lucru mai sigur. 

Ai la dispoziție materiale ca ‚10 pași pentru mai puțin SPAM’ sau ‚Sfaturi pentru a te proteja de atacurile digitale’.

laptopuri business

Solutie de comunicare in siguranta.

Microsoft Teams folosește tehnologiile de securitate amintite mai sus. Link-urile si atașamentele sunt scanate înainte sa ajungă in fereastra ta de chat. 

Ai control deplin asupra documentelor pe care le distribui cu contacte externe. Întâlnirile tale online pot fi protejate de etichete de securitate predefinite, acestea includ sau exclud dreptul de a înregistra sedinta, partajarea ecranului, mute/unmute.

SAPTAMANA 3

Control asupra datelor 

Ai la dispoziție statistici si informații despre cum interacționează colegii tai cu datele companiei.

In plus ai recomandări care sa te ajute sa iți păstrezi informatiile in siguranta. Totul la un singur click distanta!

Roluri si permisiuni

Spre deosebire de alte platforme, ai control granular asupra drepturilor pe care le au utilizatorii.

Din perspectiva drepturilor administrative, poți seta responsabili cu drepturi si atribuții specifice de conformitate, securitate, GDPR, etc.

securitate

Si mai mult control

Daca vrei sa duci securitatea datelor tale la următorul nivel, poți alege Microsoft 365 Business Premium. 

Alternativ, poți sa adaugi addon-ul Microsoft Defender for Business altor planuri si beneficiezi de securitate extra.

Ai la dispoziție un view centralizat in care regăsești task-uri predefinite si o serie de setări adiționale. Mi multe detalii aici.

TE-AM FACUT CURIOS?
cONTACTEAZA-Ne