Solutia perfecta pentru afacerea ta

Microsoft 365 Business Premium

Afla cum te poate ajuta Microsoft 365 Business Premium sa lucrezi mai eficient si in siguranta!
business online

Aplicatii

Ai la indemana toate aplicatiile cu care esti deja obisnuit: Word, Excel, PowerPoint si Outlook. Acestea sunt disponibile oricand, de pe orice tip de dispozitiv si ruleaza mereu ultima versiune. 

Productivitate

Ai la indemana, propriul tau server de email, mediu de lucru colaborativ cu Microsoft Team si SharePoint, precum si drive-ul tau virtual de 1TB cu OneDrive.

secure dell latitude laptop

Securitate

De la scanarea automata a documentelor pe care le primești pe email si pe Teams. Pana la Microsoft Defender si Intune. Astfel, securitatea datelor si dispozitivelor tale este mereu la zi cu ultimele tipuri de atacuri cibernetice.

Automatizare

Imaginatia ta este limita! Poti automatiza orice proces sau aplicatie din Microsoft 365, astfel incat sa economisesti timp si sa eviti sarcinile reptitive. Poti sa folosesti template-uri predefinite folosite de mii de utilizatori. De exemplu, sa creezi fluxuri complexe folosind computer vision care sa extraga automat informatiile din documentele primtie pe email si care sa fie scrise in timp real intr-un excel.

modern workplace solutions retail - microsoft 365
laptopuri business

Educa-ti colegii!

Chiar dacă ai toate instrumentele de protecție, este important iți educi colegii pentru a folosi eficient aceste funcționalități. Ai la dispoziție nenumărate resurse care ajute pe tine și pe colegii tai pentru a face un pas în plus către un mediu de lucru mai sigur. 

Ai la dispoziție materiale ca ‚10 pași pentru mai puțin SPAM’ sau ‚Sfaturi pentru a te proteja de atacurile digitale’.

Alte suprize care te asteapta!

Aplicatii specifice precum Microsoft Booking, cre te ajuta sa gestionezi automat rezervarile din relatia cu clientii tai. Le pui la dispozitie clientilor un portal unde pot alege data si ora la care sa rezerve o intalnire cu tine.

Control asupra datelor 

Ai la dispoziție statistici si informații despre cum interacționează colegii tai cu datele companiei. In plus ai recomandări care sa te ajute sa iți păstrezi informatiile in siguranta. Totul la un singur click distanta! Stii exact cine are acess la ce documente, inclusiv colaboratorii externi.

Lasă-ne datele tale de contact mai jos, iar noi iți oferim 30 de minute de consultanta gratuita!
cONTACTEAZA-Ne